Mennesker og huse i Dragør: Bente Thers fortæller om sit liv

Lokalhistorisk Forening har inviteret Bente Thers til at fortælle om sit liv i Dragør under titlen “Mennesker og huse i Dragør”.

3. september 2019. Bente Thers har igen fundet en stribe fotos til illustration af indlægget. “Mennesker og huse i Dragør”. Hør og se mere i Festsalen på Wiedergården tirsdag den 19. november 2019. (Foto: Dines Bogø).

Af Dines Bogø

Arrangement i serien: “Ældre med lokal viden fortæller”. Bente Thers har besøgt foreningen flere gange. Først med indlæg om “Krokonen på Saltholm” og senest med “Mit liv med musik”. Denne gang fortæller Bente om “Mennesker og huse i Dragør”.

Slut trediverne. En meget ung frk. Bente Nørregaard på Dragør Havn. Til højre bag Beghuset skimtes færgen til Limhamn.

Hvor: Festsalen på Wiedergården
Hvornår: tirsdag den 19. november 2019 kl. 19.30

Alle er velkommen.

Vera og Herluf Nørregaard havde i trediverne danseskole på Dragør Badehotel. Her er datteren Bente ved en opvisning i halvtredserne på Dragør Strandhotel, hvor Else Marie Jans havde danseskole.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »