Undersøgelse: De unges medievaner i Dragør

Så er vi her igen! Måske har du allerede læst om os tidligere på ugen, hvor vi startede i skolepraktik på DragørNyheder. Nu har vi været i marken på vores første opgave, hvor vi undersøgte de unges medievaner i en rundspørge på Nordstrandsskolen.

Af Villads Clausager og Jeppe Karlsen

Spørgsmål: Følger du med på DragørNyheder?

Clara Sommer, 15 år

Clara læser ret tit DragørNyheder. Hun interesserer sig mest for ungdommen i Dragør og hvilke begivenheder der finder sted. Clara kan ikke lide at læse om politikerene og hun vil gerne have mere om de unge, når de nu er stor en del af byen.

Waldemar Walløe, 16 år

Waldemar følger slet ikke med i DragørNyhederne, fordi han ikke syntes det er interessant. Han mener der skal være mere spændende indhold som fanger de unge. Han mener også at overskrifterne skal se mere spændende ud.

 

Freja Grøndahl, 15 år

Freja læser en lille smule på DragørNyheder. Hun læser det, der lige popper op når hun er inde på Facebook. Hun læser mest nyheder på de andre sociale medier blandt andet Snapchat, Instagram og YouTube. De emner der interesserer hende mest, er alt det om de unge her i Dragør. Hun mener, at der skal være mere om skolerne og de unges liv.

Hugo Skare, 15 år

Hugo læser ikke DragørNyheder, fordi det ikke interesserer ham. Han mener der skal være mere om de unge i Dragør, og hvilke begivenheder der finder sted. Han vil gerne have, at de unge skal have en tydligere stemme.

Alma Skaaning, 15 år

Alma læser mest DragørNyheder, når det kommer op på hendes Facebook. Hun syntes, at det er fint at læse, men at der godt kunne være mere om de unge her i Dragør, og hvilke ting der sker i byen.

 

Læs også: Villads og Jeppe gør DragørNyheder yngre på en uge

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?