Ugens Bolig: Ejendom til gør-det-selv familien eller håndværkeren

Ugens Bolig præsenteres af home Tårnby-Dragør: En ejendom med muligheder for gør-det-selv familien, håndværkeren eller en grund til jeres nybyggede drømmehus, i et godt og børnevenligt villakvarter, centralt i Dragør. Er du interesseret kan du komme til åbent hus søndag den 17. november kl. 13.15.

Ejendommen er opført i 1958, og her får man en bolig, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg. Huset henvender sig derfor ideelt til både singlen, parret eller børnefamilien, der har blod på tanden til istandsættelse eller alternativt ønsker at bygge en ny bolig, hvor alle drømme og behov kan opfyldes.

Huset byder på nogle gode regulære rum og har derfor et fint potentiale, der blot kræver en kærlig hånd og færdiggørelse af finish. Specielt den store stue med loft til kip og brændeovn, fremstår yderst rummelig, med fint lysindfald, og rigelig plads til forskellige møbelarrangementer og hyggelige kroge. Her skabes en moderne karakter mellem de hvide og sorte kontraster, som ligeledes går igen i køkkenet, der tilbyder massere opbevaringsplads.

Derudover rummer ejendommen desuden to fine værelser, et stort badeværelse samt et disponibelt rum, som i dag bruges til bryggers og opbevaring.

Ejendommen er omkranset af en nem og praktisk have, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig ved at anlægge denne efter individuelle behov.

Den attraktive beliggenhed betyder, at der findes flere gode indkøbsmuligheder samt spisesteder i nærheden, og så er der heller ikke langt til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Tager man cyklen, kan man på under 10 minutter ankomme til Dragør Gl. By og Havn og mærke den maritime stemning eller tage til Dragør Søbad og få en frisk dukkert. Udover at man har vandet helt tæt på, så findes der også flere grønne områder i nærheden, hvor naturen kan udforskes. Desuden er det nemt at komme til Field’s Shopping Center eller indre by, hvor der findes et bredt udvalg at forretninger og aktiviteter.

Altså en perfekt mulighed for jer, der ønsker at skabe jeres drømmehus på en rolig beliggenhed, hvor man stadig har alt lige ved hånden.

For yderligere information eller fremvisning kontakt mægleren eller klik på linket her.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?