Ugens Bolig: Moderne familievilla med unik arkitektur

Ugens Bolig præsenteres af home Tårnby-Dragør: Stor moderne familievilla med spændende detaljer, høj kvalitet og en unik arkitektur fordelt på 198 kvm. Her kan I forberede jer på at flytte ind i en ekstraordinær bolig. Her er nemlig tale om en villa fra 50’erne indhyllet i fantastisk arkitektur og intet mindre end det ideelle familiehjem med en skøn beliggenhed i Dragør.


Ejendommen præsenterer sig først med en carport, og herefter ligger 153 veldisponerede kvadratmeter fordelt over en forskudt planløsning, der indrammes af en lyspudset facade. Der er virkelig meget at forelske sig i, når det kommer til den aflukkede grund, for her er der både pool til vandhunden og store terrassemiljøer til livsnyderen. Der hører i øvrigt både plæne og garage til herligheden, og både tag og vinduer er af nyere dato.

Indvendigt – ja, der står I for alvor tilbage med åben mund, for her er virkelig kræset for detaljerne. Niveauerne folder sig ud fra den flotte entré og afslører det ene lækre rum efter det andet.

Tre værelser, stuemiljø med åbent til køkken, to badeværelser og kælder – så meget er der at gøre godt med. Det hele gennemstrømmes af et fantastisk lysindfald, der strømmer ind gennem de store vinduespartier.

Brændeovn, loft til kip og lyse gulve, der næsten er endeløse, danner grobund for familielivet i stuen, og I kan lynhurtigt efter indflytning indrette jer med langbord og sofaområde, som I lyster. Køkkenet ligger i åben forbindelse og er lækkert, nyt og giver masser af anledninger til, at amatørkokken står sig løst.

Og så er der altså tre værelser, hvor der i to af dem er lagt smukt fletparket, for ikke at tale om de to nydelige badeværelser eller den anvendelige underetage, hvor der endda er hjørnebadekar i det ene disponible rum.

Kornstykket er en del af Dragørs attraktive villakvarter, hvor der til skole, daginstitution og dagligvareforretning ikke er mere end en kort cykeltur. Dragør giver jer det bedste fra natur og by, for her har I både lange kyststrækninger for jeres fødder og 20 minutters kørsel til Indre By foruden Dragørs charmerende, brostensbelagte centrum.

Vil du se boligen er der åbent hus søndag den 24. november kl. 12-12.30. For yderligere information kontakt home Tårnby-Dragør. Du kan også se boligen på mæglerens hjemmeside i linket her.

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?