Ny kommunaldirektør i Dragør Kommune

Dragør Kommune skal have ny kommunaldirektør, og valget er faldet på Henrik Harder med en lang og bred kommunal erfaring. Henrik Harder tiltræder stillingen pr. den 1. januar 2020.

Portrætbillede af ny kommunaldirektør pr. 1. januar 2020

Baggrund

Gennem sin hidtidige karriere har Henrik Harder opnået erfaring fra fem forskellige kommuner på Sjælland. De seneste syv år har han været ansat som direktør i henholdsvis Ringsted Kommune og senest Greve Kommune. I den tid har han haft berøring med og strategisk ansvar for alle kommunale fagområder og den politiske betjening.

I alt har Henrik Harder 15 års ledelseserfaring fra både institutions- og forvaltningsniveau. Han har blandt andet været skoleleder på to forskellige skoler i Gribskov Kommune og forvaltningschef på skole- og dagtilbudsområdet i Ringsted Kommune.

Henrik Harder er oprindelig uddannet lærer, har en diplomuddannelse i ledelse med særlig fokus på innovation og senest en master i offentlig ledelse.

Ser frem til samarbejdet

”Henrik har en lang og usædvanligt bred ledelseserfaring. Jeg er sikker på, at han vil kunne skabe resultater i Dragør Kommune i et samarbejde med både medarbejdere og kommunalbestyrelsen. Jeg glæder mig til at byde Henrik velkommen i rollen som kommunaldirektør, og at vi kan få gavn af hans indsigt og kompetencer på flere sektorområder,” udtaler borgmester Eik Dahl Bidstrup.

Henrik Harder ser også frem til den nye rolle som kommunaldirektør i kommunen:
”En kommunes ydelser og søsatte initiativer skal give værdi for borgerne og virksomheder. Det er jeg meget optaget af og ser frem til at stille mig i spidsen for,” siger han og fortsætter:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med kommunalbestyrelsen og til – sammen med de dygtige og kompetente medarbejdere og ledere – at sikre effektivitet og høj kvalitet i ydelserne og skabe rammer, hvor både konkrete fagligheder og tværfagligt arbejde kan udvikles. Ud fra solid økonomistyring og med politiske visioner og mål som kompas skal vi udvikle vores ydelser sammen med kommunens engagerede borgere – i bedste Dragørstil.”

Henrik Harder er 49 år, gift og har to børn. Familien bor i Farum.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Alumnedag på Tårnby Gymnasium

Efter flere års arbejde med karrierelæring, målrettet planlægning, en masse research og en standby grundet Coronanedlukning, er Tårnby Gymnasium nu klar til den første alumnedag onsdag 1.

Læs mere »