Nyt job og gratis reklame!

Det betaler sig at komme til netværksmøde i Dragør Boldklub (DB) Erhvervsnetværk. Her udveksles visitkort og tjenester blandt lokale erhvervsdrivende. Og der er meget at vinde, hvis man er så heldig at være med i den eksklusive kreds!

Der var både nyt job og gratis reklame til deltagerne ved Dragør Boldklubs erhvervsnetværksmøde mandag aften. Foto: DragørNyheder

For eksempel kan man få et job, hvis man er så heldig at kende Michael Wagner fra Virksomhedsservice i Tårnby. Til netværksmødet i Dragør Boldklubs lokaler på Halvejen havde han taget Tasnim Falch med, som meget vel kan stå til at få fremtidig beskæftigelse hos et af netværkets medlemmer. DragørNyheder følger sagen tæt…

”Vi vil gerne vise, at Virksomhedsservice også kan hjælpe de jobparate, som tænker kreativt og er modige nok til at stille sig op foran en ukendt forsamling som erhvervsnetværket i DB i jagten på drømmejobbet. Dét initiativ ser ud til at bære frugt for Tasnim”, siger en glad jobkonsulent Michael Wagner fra Virksomhedsservice i Tårnby Kommune.

Michael Wagner fra Virksomhedsservice finder motiverede medarbejdere til lokale virksomheder. “To fluer med ét smæk”, konstaterer Michael Wagner. “Dels får vi lokale folk i arbejde, og de lokale firmaer får på en let måde de folk de mangler”. Foto: Maiken Kestner / DragørNyheder.dk

En uges gratis annoncering i DragørNyheder

En anden glad mand efter netværksmødet var Lennarth Fynboe, filialdirektør i Sparekassen Sjællands Dragørafdeling, som nu kan se frem til en uges gratis annoncering i DragørNyheder. Det var nemlig hovedpræmien i det populære bankospil.

”Jeg vandt helt klart hovedpræmien, så det kunne ikke være bedre. Jeg regner med at få øget opmærksomhed omkring Sparekassen Sjælland. Vi har allerede en kampagne kørende, som skal fortælle folk i Dragør, hvor vi ligger. Selv om vi ligger centralt (i det gamle postkontor – red.), så er vi alligevel gemt lidt af vejen. Vores kunder og buspassagererne på stationspladsen kender os, men ellers ved folk ikke rigtig hvor vi ligger. Det er vi i gang med at lave om på”, siger Lennarth Fynboe.

Lennarth Fynbo (th) fra Sparekassen Sjælland sammen med Dragør Boldklubs sponsorchef Simon Bonnerup Kristensen. Foto: DragørNyheder.dk

Den gratis annoncering skal bruges til at gøre opmærksom på Sparekassen Sjælland, uden at det nødvendigvis kaster 50 nye kunder af sig på blot en uge.

”Hvis reklamen genererer en 10 stykker, som retter henvendelse til os, vil det være rigtig fint”, slutter Lennarth Fynbo.

Den gratis reklame her hos DragørNyheder ventes at blive brugt omkring årsskiftet. Næste netværksmøde i DB’s erhvervsnetværk finder sted lige efter julestrabadserne til januar.

Læs også: ”Er det personale I savner – så ring til Daniel eller Wagner”

Seneste artikler

 

Fik du læst?