Årets erhvervspris til Framehouse

Det var på alle måder en hyldest til iværksætterånden, da Framehouse i går inviterede til foredrag med serieiværksætteren og politikeren Tommy Ahlers. Borgmester Eik Dahl Bistrup og hans Venstre-kollega, folketingspolitiker Martin Geertsen havde en overraskelse med til værterne, Lene og Martin Kvist-Madsen, da Framehouse modtog Venstres Erhvervspris.

Fra venstre kan man godt sige… Men det er direktør i Framehouse Martin Kvist-Madsen med erhvervsprisen flankeret af Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup og hans kollega og venstres politiske leder i hovedstaden Martin Geertsen. Foto: Maiken Kestner

Af Pia Melander Guilbert

”Som politikere bruger vi en masse penge, blandt andet på at forbedre sundheden og skabe nye supersygehuse, men vi skal også være bevidste om, hvor pengene kommer fra, og det er blandt andet sådan nogle som jer,” sagde Venstre-politikeren Martin Geertsen, da han sammen med Eik Dahl Bistrup overrakte Venstres Erhvervspris til en stolt og glad Martin Kvist-Madsen fra Framehouse.

En ramme for iværksætteri
Også borgmester Eik Dahl-Bistrup fremhævede Framehouse som et forbillede, både på grund af iværksætterånden, tanken om bæredygtighed og den mulighed Framehouse giver andre iværksættere for at skabe sig et netværk, fordi man i Framehouse kan leje et skrivebord i kortere eller længere tid.

”Prisen gives til virksomheder, som unikt gør noget særligt for vores by. Venstre ønsker, at Dragørs erhvervsliv blomstrer. Det er Framehouse med til at skabe en ramme for” sagde Eik Dahl Bistrup blandt andet.

Framehouse er en visionært byggeri hvor bæredygtighed er helt centralt. Du kan læse mere om Framehouse på www.framehouse.dk Foto: Maiken Kestner

Sidste år gik Venstres Erhvervspris til Restaurant Beghuset.

Seneste artikler

 

Fik du læst?