Ugens Bolig: Imponerende villa tæt på stranden

Ugens Bolig præsenteres af home Tårnby/Dragør: Velkommen til en fantastisk familievilla på hele 231 lyse kvadratmeter som emmer af kvalitet, med masser af luksus og plads til hele familien – ude og inde!

Lys og stilren indretning, kompromisløs æstetik og imponerende arkitektur med lofter til kip – det er blot nogle af de indretningsdetaljer, som venter jer på Ahornvej 10!

Her kan vi nemlig byde jer velkommen til et familievilla ud over det sædvanlige! På papiret er ejendommen oprindeligt fra 1975, men hele boligen har fået en gennemført opdatering samt en flot tilbygning, så hjemmet nu fremstår som et nybygget hus fra 2011! Villaen giver jer alt, hvad den moderne børnefamilie kunne drømme om med bl.a. gulvvarme overalt på de 231 kvadratmeter, ekstra isolering og mulighed for solcelleanlæg.

home Spot finder I i køkken-alrummet, og det er ikke for ingenting, at vi har valgt at placerer home Spottet netop her! For i det stilfulde køkken med køkkenø og alt i hårde hvidevarer kan familien nemlig samles om madlavning, mens alrummet inviterer til hygge foran den stilfulde gasbrændeovn, og i sommerhalvåret kan I åbne helt op ud til terrassen og på den både bygge bro mellem ude- og indeliv.

Alrummets lyse og stilfulde indretning fortsætter i stuen, hvor der tilmed er lofter til kip samt nem adgang til haven.

Det samme gør sig gældende på de to børneværelser, der også har fed hems, som udnytter hele loftshøjden, mens forældreafdelingen har indbygget skabsvæg og walk-in closet.

Begge badeværelserne er store og lyse, og særligt forældrebadeværelset inviterer til hverdagsluksus med elegant badekar. Boligen afrundes af et ekstra værelse, et disponibelt rum samt et bryggers med opbevaring og vaskesøjle. Kort sagt, et hjem hele familien vil elske!

Til villaen hører desuden en solrig og ugeneret lukket have, hvor der er rigelig plads til både leg med ungerne og afslapning på den sydvendte træterrasse. Og som kronen på værket får I en stor carport, et skur samt et legehus.

Det hele tilsættes en attraktiv beliggenhed i et fredeligt villaområde, tæt børnehave, tennisbaner og blot et stenkast fra strand med lang badebro!

Vil du se boligen er der åbent hus søndag den 8. december kl. 14.30-15.00. For yderligere information kontakt home Tårnby-Dragør. Du kan også se boligen på mæglerens hjemmeside i linket her.