Stemmer fra Amar

I øjeblikket udsendes en serie historier om Amager. De sendes som lyd under begrebet “Podcast”. Det mundrette udtryk ”Podcast” betyder bare, at du selv bestemmer, hvornår du vil lytte. Podcast er en forkortelse af PersonalOnDemandbroadCast.

Af Dines Bogø

Podcast
Amagerkommunerne og Museum Amager har bl.a. været med til støtte serien ”Stemmer fra Amar”. Foreløbig er der udsendt fem afsnit og og de resterende fem afsnit er på vej.

Udsendelserne, der hver varer ca. 30 minutter er lavet af Majken Astrup, der ikke bare har en behaglig mikrofonstemme, men Majken har også lavet et godt forarbejde (research).

I udsendelserne fortæller lokale om forskellige områder af Amager. Arkivar Henning Sørensen, der bor på den nordlige del af øen og arbejder her i Dragør, fortæller bl.a. om de historiske forskelle på nord og syd.

Andre medier
Man kommer også ind på den opfattelse, der gennem tiden har været af begrebet ”Amager”. Tidligere et sted, hvor Københavnerne nemt slap af med det der lugtede og støjede.

Nu er Amager et attraktivt område med Danmarks største hoteller, badestrande, skov og store åbne områder. Ikke at glemme de hyggelige miljøer man også finder. Priser på lejligheder og huse vidner også om, at det er her man gerne vil bo.

Lyt til udsendelserne, når og hvor det passer. Hent afsnittene via PC, tablet eller mobiltelefon. Stop evt. og fortsæt, når man igen har tid.

De erstatter ikke de tilbud vi har fra arkiverne med fotos og film. Lokalradio og Tv findes også. Vi får stadig nyt på papir og hele døgnet online nyt. Ja, der udgives stadig bøger om Amager.

Fint, at vi selv kan afgøre, hvor og hvornår vi vil se og lytte og at der stadig kommer nye tilbud. Stemmer fra Amar kan anbefales og du kan se mere i linket her

DragørNyheder skrev om det første afsnit her. Det kan du læse mere om i linket her

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »