I denne søde juletid må vi snige nougat og marcipan ind alle steder – også i de store lækre medjool dadler.
Chokoladeovertrukne dadler fyldt med nougat og marcipan
Ugens madtip anbefaler hjemmelavet julekonfekt med dadler, der kan laves i en fart. Søde medjool dadler er her fyldt med nougat og marcipan og overtrukket med mørk chokolade – en rigtig skøn julesnack.
De søde julegodter kan laves allerede nu og holder sagtens til juleaften og juledagene – vel at mærke at du kan holde fingrene fra dem ? Ellers er det hurtigt at lave en portion mere.
Her får du opskriften på lækker dadelkonfekt
Prøv også: Luksus-gløgg med solbær
Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers på i linket her
Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.
I ønskes en rigtig god uge med masser af julehygge og julegodter.
Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk