Har du gode ideer til Kongelundsfortet?

Nu kan du blive en del af en ny og aktiv forening med fokus på Outdoor- og friluftsaktiviteter på Kongelundsfortet.

Kongelundens Outdoorforening

Kongelundsfortet Outdoorcenter ønsker at skabe endnu mere aktivitet på og omkring Kongelundsfortet. Derfor arbejder de nu for at oprette en forening ved navn Kongelundens Outdoorforening (KOF). Målet med foreningen er at skabe et stærkt fællesskab, som laver et bredt udvalg af outdoor- og friluftsaktiviteter for mennesker i alle aldre.

Kongelundsfortet Outdoorcenter har de sidste måneder lavet det forberedende arbejde for at stifte foreningen og er nu klar til at afholde den stiftende generalforsamling. Etableringen af foreningen og dens aktiviteter bliver understøttet af DGI og Kongelundsfortet Outdoorcenter.

Som eksempler på foreningsaktiviteter foreslår Kongelundsfortet Outdoorcenter selv: SUP, NatureGaming (fx laserguns, bow-tag), naturtræning, trailrun, OCR samt mad over bål. Men du kan også være med til at bestemme, hvordan fortets fremtidige foreningsliv skal se ud.

Bliv frivillig 

Den nye forening søger både medlemmer, frivillige instruktører og bestyrelsesmedlemmer. Hvis du har lyst at involvere dig i foreningen og være med til at tegne de kommende års aktiviteter på og omkring Kongelundsfortet, kan du kontakte Morten Christensen, der er projektleder på Kongelundsfortet Outdoorcenter (Tlf: 20364486 / Mail: morten.christensen@dgi.dk)

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?