Ugens Bolig: Stor familievilla i det hyggelige Tårnby Landsby

Ugens Bolig præsenteres af Paulun Bolig: Stor familievilla fra 2014 med hele 270 etagemeter fra absolut øverste hylde. Beliggende det i hyggelige Tårnby Landsby.

 

På Smedekærvej 15A i Tårnby møder I denne nydelige villa fra 2014 som henvender sig til den store børnefamilie, hvor kompromis ikke er på agendaen. Ejendommen kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed tæt på hverdagens gøremål samt en moderne, veldisponeret planløsning med lyse, indbydende opholdsrum og fem værelser. Velkommen til!

Beliggenheden er der ikke en finger at sætte på. Byen kendetegnes ved dens landsbyagtige stemning, som med kirken og gadekæret for enden af vejen skaber en unik stemning så tæt på byen. I gåafstand fra matriklen finder I pasningstilbud til de mindste, adskillige skoler (Pilegårdsskolen hører til her), indkøb og offentlig transport ved Tårnby Station eller 10 minutter til Metro. Nærmiljøet byder tilsvarende på fortræffelige idrætsfaciliteter, mens I samtidig er placeret i overkommelig cykelafstand fra Rådhuspladsen.

Huset præsenterer sig med en stringent, ensartet æstetik, som blandt andet affødes af de velovervejede materialevalg såvel inde som ude, hvilket sikre et vedligeholdelsesvenligt hus fremadrettet. På facaden ses tidsløse mursten, der ledsages af et mørkt, elegant tegltag, og de i alt 270 etagemeter er arrangeret i et stilrent, homogent udtryk, der vidner om et betydeligt arkitektonisk overskud.

Centralt i hjemmet har I et stort, åbent opholdsrum, der inkluderer køkken-alrum og stue i ét. Alrummet prydes af kipførte lofter, lyse klinker og et køkken i køkken, der stemmer overens med det enkle kvalitetsdesign, som præger huset i sin helhed. Stuen modtager et rigt lysindfald fra de syd- og vestvendte glaspartier.

Værelserne fordeler sig således, at det oplagte forældresoveværelse har tilknyttet et rummeligt badeværelse, mens de resterende 4 værelser – hvoraf to gives på førstesalen, hvor sælger for nyligt har inkorporeret tagetagen så to store værelser er blevet til – deles om et badeværelse i forbindelse med entréen. I hele huset er der naturligvis gulvvarme og ventilationsanlæg der sikrer et sundt indeklima.

Den ugenerede have er overskuelig at passe, da den hovedsageligt er anlagt som en græsplæne med integreret trampolin, og mod syd er der etableret en solrig fliseterrasse med markise. Huset har en 47 m2 integreret og isoleret dobbeltgarage med elporte og mørkt flisegulv med gulvvarme, hvor drømmen om veteranbil, hjemmetræningscenter eller anden form for ophold, kan udleves. Endvidere forefindes der to skure på grunden til opbevaringsformål.

Alt i alt et hus, som byder på lige lidt mere end det sædvanlige.

I linket her kommer du videre til boligen på mæglerens hjemmeside.

Kontakt Paulun Bolig for yderligere information og fremvisning?

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?