Dragør Kommune er klar til sne: To nye traktorer indkøbt

Så kan det godt blive vinter i Dragør. På økonomiudvalgets møde i sidste uge blev det nemlig besluttet, at der skal indkøbes to nye traktorer til vintervedligehold i Dragør. De to køretøjer koster samlet 890.000 kr, og de er ifølge kommunens hjemmeside klar til levering efter nytår.

Foto: Jumpstory.dk

Kommunen har haft leveringen af de to traktorer i udbud, og i og med, at buddet fint holdt sig indenfor budgettet på én million kroner, har økonomiudvalget indstillet til, at rådighedsbeløbet frigives, som det udtrykkes.

Pengene til de to traktorer er en del af det reviderede anlægsbudget for 2019, og i og med, at det vindende bud holder sig indenfor budgetrammen, er der samtidig afsat 30.000 kr. pr traktor i reserve til eventuel vedligeholdelse osv.

Dermed er byen klar til snerydning, saltning og tryghed for trafikanterne. Så længe det sker efter årsskiftet…

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »