Ny kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn i Dragør

Leif Yoon Sandholdt, 47 år, er startet som kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Dragør. Leif har 25 års erfaring i den finansielle sektor og har bl.a. arbejdet som Private Banking-rådgiver, men også som kunderådgiver – både nationalt og internationalt, hedder det i en pressemeddelelse.

Leif Yoon Sandholdt. Foto: Presse

Privat bor Leif Yoon Sandholdt i Dragør med din kæreste og deres to døtre. I sin fritid hygger Leif sig med en god omgang fodbold med sine venner.

Om sin nye stilling siger han:

”Jeg ser frem til at være en del af en sparekasse, som vil det lokale og lokalområdet. Samtidig ser jeg frem til at bidrage med gode kundeoplevelser, hvor nærvær og den tætte kontakt med kunderne er i fokus. ”

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Fjernvarme til Dragør

Det bliver muligt at udrulle fjernvarme til byområderne i Dragør Kommune. Det gælder også for området Søvang. Det fremgår af dagsordenen til næste møde i

Læs mere »