Ny kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn i Dragør

Leif Yoon Sandholdt, 47 år, er startet som kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial i Dragør. Leif har 25 års erfaring i den finansielle sektor og har bl.a. arbejdet som Private Banking-rådgiver, men også som kunderådgiver – både nationalt og internationalt, hedder det i en pressemeddelelse.

Leif Yoon Sandholdt. Foto: Presse

Privat bor Leif Yoon Sandholdt i Dragør med din kæreste og deres to døtre. I sin fritid hygger Leif sig med en god omgang fodbold med sine venner.

Om sin nye stilling siger han:

”Jeg ser frem til at være en del af en sparekasse, som vil det lokale og lokalområdet. Samtidig ser jeg frem til at bidrage med gode kundeoplevelser, hvor nærvær og den tætte kontakt med kunderne er i fokus. ”

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?