DragørNyheder ønsker alle Glædelig Jul & Godt Nytår

Hyggen har spredt sig, de sidste gaver er købt og måske mangler du lige den sidste pose svedsker til juleanden inden den liflig duft af julemad indtager hjemmet. December måneds tempo falder til ro og familierne samles omkring årets absolutte højtid.

2019 har været endnu et begivenhedsrigt år for DragørNyheder. Siden starten i 2018 er det blevet til mere end 2000 nyheder, artikler, portrætter og indlæg om de mange små og store begivenheder i Dragør og omegn.

På redaktionen er vi utroligt glade for den store opbakning vi oplever. Hver måned strømmer nye læsere til fra nær og fjern. Læsere som bor i Dragør, holder af Dragør eller bare vil opleve Dragør. Langt flere læsere end der er indbyggere i Dragør Kommune.

Tak til alle de mennesker som har stillet op til portrætter eller har sendt indlæg og læserbreve. Det er en vigtig del af vores arbejde med at levere en nærværende og relevant lokalavis.

I 2020 vil vi bestræbe os på at nå endnu længere ud med flere nyheder, historier og artikler. Vi vil gøre mere for at invitere sports- og kulturforeninger til at sende flere bidrag som vi kan formidle videre til vores læsere. Vi vil også både invitere og opfordre læserne til at sende flere indlæg, tips eller læserbreve, interessante historier og relevante debatemner.

DragørNyheder vil også gerne benytte lejligheden til at sende en særlig tak til alle avisens samarbejdspartnere, annoncører og sponsorer. Uden dem kan der ikke leveres en gratis avis hver time, hver dag, året rundt. Husk at støtte de annoncører som gør det muligt. Det er dem du ser rundt omkring i avisen når du læser og du kan altid klikke på deres annoncer, hvis du vil vide mere om deres produkter eller ydelser 🙂

Alle dage, året rundt, i ro og mag kan du læse de mange artikler, portrætter og historier som du måske ikke nåede i de travle hverdage. DragørNyheder er altid vågen for dig, arkivet er fyldt og aldrig længere væk, end din mobiltelefon, tablet eller computer.

DragørNyheder sender hermed en hilsen til alle med ønsket om en rigtig dejlig Jul og et godt og lykkebringende Nytår.

DragørNyheder Teamet:
Pia, Mette, Camilla, Dines, Jens, Henrik, Thomas og Peter

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?