Jul og nytårshilsen fra borgmesteren i Dragør

Vi har modtaget: Borgmesterens Jule- og Nytårshilsen til borgerne i Dragør.

Borgmester Eik Dahl Bidstrup (indsat) sender her sin jule og nytårshilsen til borgerne i Dragør.

Kære borgere i Dragør kommune

Året nærmer sig sin afslutning, og det er tid til både at se tilbage med tak på et år der er gået, og frem mod et der venter.

2019 var et år, jeg som borgmester ser tilbage på med taknemmelighed. Det var i år, at nogle af de store projekter vi som politikere og som kommune har arbejdet med og for igennem de sidste 6 år endelig blev realiseret. Her tænker jeg selvfølgelig først og fremmest på vores nye svømmehal, som i den grad allerede bliver flittigt brugt af glade foreninger og borgere. Vi har også i år taget fat på sidste etape af totalrenoveringen af Hollænderhallen, som nu er ved at være færdig. Nu har vi en sammenhængende hal og svømmehal, der både er lys og indbydende at bruge sin aktive fritid i.

Også skolernes udearealer er ved at være færdige. Kun arealerne på Dragør skole mangler nu. Ligeledes et projekt der har fyldt meget i min bevidsthed da gode rammer for fritids- og udeliv er noget der ligger mig og kommunalbestyrelsen meget på sinde.

Og samarbejdet i kommunalbestyrelsen er også værd at nævne. I oktober besluttede vi et budget hvor et stort flertal af kommunalbestyrelsens partier bakkede op omkring. Tak til Socialdemokratiet, DF og Liste T for det gode samarbejde. Jeg håber at den positive proces, vil danne rammen for et godt samarbejde i 2020 også. Et år hvor vi både skal udvikle vores kommune, men også finde et råderum i kommunens økonomi sammen. Jeg ser frem til de mange gode snakke og debatter.

I 2019 har vi skruet op for kommunens dialog med jer borgere. Der har aldrig før været så mange borgermøder, høringsmøder, dialogmøder og kaffemøder som nu. Jeg er utrolig glad for den positive dialog og de konstruktive input der er fra jer borgere. Det har vi tænkt os at fortsætte med i det nye år.

Igen i år har vi set, at der har været et godt samarbejde mellem Dragør kommune og de mange frivillige foreninger i vores by. Her tænker jeg både på de store begivenheder, såsom Frivillig Fredag, Sildens dag, Kulturnat, Smag på Dragør og ikke mindst Jul i Dragør. Tak til alle jer der både ved de store begivenheder, og i det daglige trækker et stort læs til alles glæde og gavn.

I 2020 går vi endnu et spændende år i møde. Jeg glæder mig til de mange møder, jubilæer, borgermøder, fester og events hen over året. Tidspunkter hvor jeg har glæden af at møde jer og få en masse gode snakke og vigtige input til at lede denne kommune sammen med kommunalbestyrelsen.

Med ønsket om en glædelig jul og et rigtigt god nytår.

Eik Dahl Bidstrup
Borgmester

Seneste artikler

 

Fik du læst?