Ny optiker i Dragør tilbyder “brillegarderobe”

Går du og kniber øjnene sammen her i vintermørket? Så er der lys og håb forude, når Dragørs nye optikerbutik åbner om en måned eller to.

Som noget nyt lancerer iværksætter og ejer Ragnhild Modigh Hansen et abonnements-koncept, når butikken åbner. For en fast månedlig pris kan man nemlig få flere briller, så man kan skifte stil, farve osv. efter forgodtbefindende. Der skal blot lægges en mindre udbetaling, når man henter brillerne.

Der er fuld gang i arbejdet med Dragørs nye optiker. Foto: DragørNyheder.dk

“Mine modebevidste kunder skal kunne skifte briller, lige som man skifter tøj. Man har jo heller ikke den samme beklædning på til for eksempel hverdag, fest, eller sport. Med konceptet “Brillegarderoben” er det ligemeget, om man har ét par briller eller 20 par, som så kan bruges til alle lejligheder”, fortæller hun.

Sporten bliver et fokusområde

Netop briller til sportsbrug bliver noget, som Ragnhild Modigh Hansen gerne vil fokusere på. Dragør indbyder til udendørs aktiviteter som cykling og løb, og det skal brillebrugerne naturligvis ikke snydes for. Det bliver primært mærket Oakley, som skal levere sportsbriller til den nye butik.

Der er mange børnefamilier i byen, og de får ligeledes gode muligheder for at vælge briller til de mindste. Børn skifter typisk briller ofte, blandt andet fordi deres syn ændrer sig og styrken derfor skifter mere end hos voksne.

“Brillegarderoben” er også god til børn, som ofte skal skifte briller, så det ikke bliver en tung udgift, hver gang barnet skal have nye briller. Jeg kommer også til at have et forsikringselement ind over, så man ikke står med en stor udgift, hvis brillerne går i stykker”, forklarer Ragnhild Modigh Hansen.

 

Facaden på den nye butik får en ordentlig “overhaling” inden åbningen. Foto: DragørNyheder.dk

Ombygningen og renoveringen af de nye lokaler er trukket  lidt ud, og derfor mangler man endnu kommunens endelige godkendelse af facaden, inden man kan slå dørene op. Det forventes at ske i februar eller marts.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?