Dragør-kendisser dyster om Årets Guld

Det var en helt almindelig fredag på DragørNyheder, da der pludselig lød et glædeshyl ovre i kendisafdelingen. Redaktøren havde opdaget, at ikke bare en, men hele TO kendte Dragør-borgere var nominerede som Årets TV-favoritter af Billed-Bladet.

Fotokreditering: Billed-Bladet

Af Pia Melander Guilbert

– Det er gossip fra øverste hylde, konstaterede redaktøren tilfreds. Det var ikke noget med nogle kongelige, der have abdiceret, og det var heller ikke noget med, at fodboldspilleren Nicklas Bendtner var blevet set ovre i Pro Workout. Nej! Redaktøren havde opdaget, at hele to kendte Dragør-borgere var nominerede til Årets Guld af Billed-Bladet, begge i kategorien ”Årets kvindelige underholdningsvært.”

Den ene er Lene Beier, som blandt andet er kendt fra TV2 – programmet ”Landmand søger kærlighed.” Hun fik sit gennembrud på TV2 Fri, hvor hun var vært på Frihuset, og i 2014 blev hun kåret som året stjernskud af Billed-Bladets læsere. Den anden er DR´s Ulla Essendrop, som er vært på Aftenshowet.

Guld-fest på d’Angleterre
Der er i alt otte kategorier i konkurrencen om Årets Guld, og det er læsernes stemmer, der afgør, hvem der vinder de enkelte kategorier. Om det bliver Lene, Ulla eller en helt tredje, der løber med guldet i kategorien ”Årets kvindelige underholdningsvært” afsløres ved TV-GULD-festen, der afholdes fredag d. 28. februar på Hotel d’Angleterre.

Har du mulighed for at skaffe kendis-redaktøren en billet til festen, hører DragørNyheder meget gerne fra dig. I mellemtiden kan du stemme på Lene eller Ulla (ja du kan kun stemme på en af dem). Du kan stemme via linket her

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt Sjællandsmesterskaberne i gokart.

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »