Dragør-kendisser dyster om Årets Guld

Det var en helt almindelig fredag på DragørNyheder, da der pludselig lød et glædeshyl ovre i kendisafdelingen. Redaktøren havde opdaget, at ikke bare en, men hele TO kendte Dragør-borgere var nominerede som Årets TV-favoritter af Billed-Bladet.

Fotokreditering: Billed-Bladet

Af Pia Melander Guilbert

– Det er gossip fra øverste hylde, konstaterede redaktøren tilfreds. Det var ikke noget med nogle kongelige, der have abdiceret, og det var heller ikke noget med, at fodboldspilleren Nicklas Bendtner var blevet set ovre i Pro Workout. Nej! Redaktøren havde opdaget, at hele to kendte Dragør-borgere var nominerede til Årets Guld af Billed-Bladet, begge i kategorien ”Årets kvindelige underholdningsvært.”

Den ene er Lene Beier, som blandt andet er kendt fra TV2 – programmet ”Landmand søger kærlighed.” Hun fik sit gennembrud på TV2 Fri, hvor hun var vært på Frihuset, og i 2014 blev hun kåret som året stjernskud af Billed-Bladets læsere. Den anden er DR´s Ulla Essendrop, som er vært på Aftenshowet.

Guld-fest på d’Angleterre
Der er i alt otte kategorier i konkurrencen om Årets Guld, og det er læsernes stemmer, der afgør, hvem der vinder de enkelte kategorier. Om det bliver Lene, Ulla eller en helt tredje, der løber med guldet i kategorien ”Årets kvindelige underholdningsvært” afsløres ved TV-GULD-festen, der afholdes fredag d. 28. februar på Hotel d’Angleterre.

Har du mulighed for at skaffe kendis-redaktøren en billet til festen, hører DragørNyheder meget gerne fra dig. I mellemtiden kan du stemme på Lene eller Ulla (ja du kan kun stemme på en af dem). Du kan stemme via linket her

 

Seneste artikler

 
 
 

Fik du læst?

Den bedste julegave

“Min barndoms jul” – lyder det kedeligt? Tænkte det nok. Så skal jeg nok lade være at fortælle om juleaften i hjemmet på Nørrebro, hvor

Læs mere »

Julehygge på fortet

Søndag 28. november er der “Jul på Fortet” på Prins Knuds Dæmning. Der er masser af julehygge på det nye oplyste Fort, og det fortsætter i alle

Læs mere »