Åbent hus på TG

Ved du, hvad du skal efter folkeskolen? Mandag d. 27. januar er der åbent hus på Tårnby Gymnasium & HF. Oplev den særlige stemning, og hør om TGs studieretninger og fagpakker.

Af Pia Melander Guilbert

”På TG passer vi på hinanden, og vi respekterer vores indbyrdes forskelligheder. Vi arbejder aktivt med at skabe de bedste rammer for elevernes læring og et godt socialt sammenhold. I timerne skaber vi plads til faglig fordybelse, og med makkerskabsgrupper og faste klassepladser i kantinen vægter vi det forpligtende klassesammenhold højt. Vi stræber efter at være en skole, hvor alle føler sig velkomne.”

Sådan skriver rektor Mikkel Harder Sørensen om Tårnby Gymnasium og HF på TGs hjemmeside. Mandag den 27. januar fra 19-21.00 er der åbent hus. Her vil du få mulighed for at opleve TGs særlige stemning og få et overblik over de studieretninger og fagpakker skolen tilbyder.

To eller tre gode år
På Tårnby Gymnasium & HF kan du vælge mellem to uddannelser: det 3-årige gymnasium (STX) eller den 2-årige HF. Gymnasiet og HF er begge brede, almene uddannelser, der åbner for mange muligheder. Målet er i første omgang at forberede til de videregående uddannelser, men også at udfordre og udvikle elevernes tanker, evner og forestillinger om verden. Og selvfølgelig at have to eller tre gode år på TG.

Tag dine forældre under armen og kom til Åbent Hus på mandag d. 27. januar 2020 fra 19.00 – 21.00. Læs mere på skolens hjemmeside her eller klik på billedet nedenfor.

Seneste artikler

 

Fik du læst?