Mand død efter trafikuheld i Dragør

Fredag morgen skete der et voldsomt trafikuheld på Krudtårnsvej i Dragør. Bilen er kørt ad Krudttårnsvej i retning mod Møllevej og af ukendte årsager har føreren mistet kontrollen og kørt over i modsat retning direkte igennem en hæk på Engløkken og videre ind i et skur før bilen stoppede.

Foto: joh-foto

Hovedstadens Beredskab og Politi var hurtigt fremme ved ulykkesstedet.

– Det er formentlig et ildebefindende, der er skyld i ulykken. Han har påkørt et hus, men med lav hatighed. Han er nu bragt til Rigshospitalets Traumeafdeling, siger vagtchef hos Københavns Politi Michael Andersen til Ekstra Bladet.

(Opdateret) Manden er efterfølgende afgået ved døden. De pårørende er underrettet.

Der er tale om et solouheld hvor der ikke har været andre implicerede eller tilskadekomne.

Foto: joh-foto

Opdateres…

Seneste artikler

 

Fik du læst?