Indsatsplan vedtaget: Nu skal ældrepolitikken ud og arbejde

På mødet i Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget den 13. januar vedtog udvalget indsatsplanen for Ældrepolitikken i Dragør.

Foto: DragørNyheder.dk

På baggrund af Ældrepolitikken havde Sundhed og Omsorg udarbejdet en indsatsplan for ældrepolitikken i 2020, der viser de konkrete indsatsområder og handlinger på ældreområdet som igangsættes med direkte relation til Ældrepolitikken, oplyser Nicolaj Bertel Riber (A), Formand for Social-, Sundheds- og Arbejdsmarkedsudvalget til DragørNyheder.

“I processen med at få skabt en ny Ældrepolitik var det vigtigt for mig, at den politik vi endte ud med, ikke skulle leve sit liv i en skrivebordsskuffe, men ud og arbejde og skabe retning, mening og værdi for de mennesker den er skabt for – og det sker nu. Det er jeg så glad for”.

  Nicolaj Bertel Riber (A)

 

Blandt andet fremhæver Nicolaj Bertel Riber, at der i løbet af 2020 skal arbejdes med følgende:

  • Der skal arbejdes med indretningen af demensafsnittet på Enggården.
  • Der skal etableres en åben rådgivning om demens en gang om ugen på Wiedergården.
  • Der skal udarbejdes en pjece om tilbud for pårørende.
  • Der skal udarbejdes et velkomstbrev til nye elever i Dragør Kommune.
  • De forebyggende hjemmebesøg skal ligge vægt på at orientere og motivere til et aktivt og socialt ældreliv, for at forebygge ensomhed

– Og meget meget mere, konstaterer Bertel Riber og fortsætter;

– Alt i alt et godt bevis på, at en god proces med inddragelse og dialog i højsædet, og forankret i de mennesker politikken skal arbejde for og med, er det bedste grundlag til at sikre at politikken kommer ud og lever. Jeg glæder mig til at se de færdige resultater, afslutter Nicolaj Bertel Riber.

Indsatsplanen kan findes på kommunens hjemmeside i linket her.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?