Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino

Den italienske klassiker Spaghetti Bolognese får i denne uges madtip et tvist. Hos de fleste børnefamilier er spaghetti med kødsovs ofte på menuen, da det er nemt at lave, og fordi børnene elsker det.

Grøntsager kan nemt tilsættes kødsovsen

Det giver masser af fylde og smag at tilsætte grøntsager til kødsovsen, og det kan være en god måde at få børn (og voksne) til at spise mere grønt.

Squashspaghetti

Vil du gerne spise flere grøntsager eller reducere mængden af stivelse og kulhydrater, er squashspaghetti et godt alternativ til almindelig spaghetti og pasta af hvedemel. Det er nemt og tager kun få minutter at lave.

Friskrevet pecorino på toppen

Pecorino er en italiensk fåremælksost og kan bruges på samme måde som parmesanost. Pecorino er en fantastisk smagsgiver til spaghetti med kødsovs og de fleste andre pastaretter. Osten fås i de fleste supermarkeder.

Opskrift på fyldig kødsovs 

Du får opskriften på fyldig kødsovs ved at trykke på billedet nedenfor. I opskriften kan du også læse, hvor nemt det er at lave squashspaghetti. Rigtig god fornøjelse ?

Klik på billedet for at få opskriften eller klik på linket nedenfor.

Her får du opskriften: Fyldig kødsovs med squashspaghetti og revet pecorino

Hvis du liker min Facebook-side vil du flere gange om ugen modtage inspiration til gode og sunde opskrifter, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer. Du kan også følge min madblog på Instagram eller gå på opdagelse i mit madunivers i linket her

Du kan altid finde inspiration til flere nemme og lækre retter under Mad & Drikke hvor jeg hver uge bringer nye tips.

Jeg ønsker alle en rigtig god uge og god appetit.

Mette Forman
Madblogger
www.dehandlermestommad.dk

Læs også sidste uges madtip:

Lækker alkoholfri champagne

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt Sjællandsmesterskaberne i gokart.

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »