Håndbold-legende sælger sin luksuslejlighed på Amager

Camilla Andersen er dobbelt olympisk guldvinder, og hun er noteret for mere end 800 scoringer for det danske kvindelandshold i håndbold.

Kort og godt vandt hun alt med landsholdet, men trofæskabet følger næppe med, hvis man har lyst til at overtage hendes Ama’rkanske liebhaverlejlighed.

115 kvadratmeter på 12. sal med dertilhørende udsigt over havnen og Islands Brygge.

Udsigten er hjulpet godt på vej af de store panoramavinduer og lejlighedens overdådige altan, der med sine 48 kvadratmeter er på størrelse med en større studiebolig.

Foto: Paulun

Lejligheden blev solgt for 6,1 millioner kroner i slutningen af juli sidste år, og er i denne omgang sat til salg for 7,5 millioner kroner. Det kunne umiddelbart tyde på en god hurtig forretning, men håndbold-legenden har skudt en del mere i lejligheden end købsprisen.

– Det er ikke den helt store fortjeneste, hun og hendes partner kan se frem til. De overtog dengang noget af et håndværkertilbud, som de siden har brugt over en million kroner på at renovere, siger ejendomsmægler Claus Haagensen fra Paulun Bolig, der skal sælge lejligheden, til Ekstra Bladet.

Oveni den luksuriøse lejlighed får køberen også noget så eftertragtet som en københavnsk parkeringsplads med i handlen. Hvis man foretrækker at komme rundt til vands, så er der også mulighed for at tilkøbe en bådplads.

Camilla Andersens lejlighed kan ses hos Paulun Bolig

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?