Er du RE Cucinas nye tjener?

Duften af pizza fra træfyret stenovn og en rustik italiensk charme. Det kan blive ingredienser i din nye arbejdsplads, såfremt du besidder tjenertalent og har lyst til at arbejde enten deltid eller fuldtid på Dragørs autentiske italienske restaurant, RE Cucina.

Skal du være en del af RE Cucina teamet med blandt andre Mathilde Anjelica, Malik og Jeff så er det nu du skal slå til! Foto: DragørNyheder.dk

Af Pia Melander Guilbert

En god portion energi, drysset med erfaring og piftet op med godt humør. Det er den del af opskriften, du bidrager med, hvis du vil være RE Cusinas nye tjener. Holder du samtidig af det autentiske italienske køkken, suveræne napolitanske pizzaer og andre lækkerier fra støvlelandet, lavet af friske råvarer, vil du hurtigt føle dig til rette i de hyggelige rustikke rammer, hvor tilberedning, service og søde gæster går op i en højere enhed.

Foto: RE Cucina PR

Både deltid og fuldtid
Der er ofte travlt på Kongevejens ægte italienske spisested. Derfor søger RE Cucina i øjeblikket både tjenere, der kan arbejde fuldtid og deltid. Arbejdstiden er mandag til søndag inden for tidsrummet 11 til 23. Skriv en kort ansøgning til redragoer@gmail.com, hvis det lyder som noget for dig. Læs mere om Re Cucina her