Ebbe Sand viser vejen til succes i Dragør

Kan du huske dengang Danmark slog Nigeria med 4-1 ved VM i fodbold i 1998? Så husker du sikkert også Ebbe Sand, som på Michael Laudrups mesterlige aflevering scorede efter blot 16 sekunder på banen. Eller dengang han og holdkammeraterne i Schalke troede de havde vundet mesterskabet?

Ebbe Sand (i midten) flankeret af Henrik Hvillum og Peter Kristensen, DragørNyheder. Foto: DragørNyheder.dk

Disse historier og mange flere kan man med garanti høre mere om, når den tidligere landsholdsspiller og nuværende assistentlandstræner gæster Framehouse på A.P. Møllers Allé 43B i Dragør d. 26. februar. Men ud over fodboldhistorierne og anekdoterne er der meget mere i vente for de interesserede tilhørere.

”Det er primært et fodboldforedrag med udgangspunkt i min karriere, både på landsholdet og på klubplan, hvor jeg fortæller lidt om både højdepunkter, op- og nedture og de syv år, jeg spillede i Schalke 04”, lover Ebbe Sand, da DragørNyheder fanger ham på telefonen.

Den 47-årige assistentlandstræner er dog mere end bare en tidligere fodboldspiller, som skal hyggesnakke og underholde publikum til foredraget i Framehouse. Fodboldens verden er hård og ubønhørlig, så man kan også få et indblik i, hvad der kræves for at slippe igennem nøglehullet.

”Det er en af mine kæpheste, at de unge mennesker, der forsøger at bryde igennem, og skabe sig en fodboldkarriere, også skal forsøge at få sig en uddannelse ved siden af. Det er meget nemmere nu, end da jeg spillede, fordi man kan studere online, samtidig med at man spiller fodbold. Selv om jeg aldrig kom til at arbejde som bygningsingeniør, så har det givet mig en god ballast efterfølgende”, fortæller Ebbe Sand.

Succes i både erhvervslivet og sportskarrieren

Hos Framehouse-direktør Martin Kvist-Madsen er der glæde at spore over, at det er lykkes at få så stort et fodboldnavn, og samtidig en god barndomsven, til at stille op til et offentligt arrangement.

”Vi har kendt hinanden i snart 43 år, og vi er endt med at lave business sammen. I den forbindelse har jeg lært en anden side af Ebbe at kende end tidligere. Som forretningsmand er han lige så dygtig og ihærdig som på fodboldbanen, og det har været megafedt for mig at opleve. Vi kan begge to godt lide at være innovative og skabe ting. Framehouse har tidligere haft stor succes med foredrag af både Jesper Buch og Tommy Ahlers, så vi ville gerne endnu engang vise huset frem og give folk en god oplevelse”, siger Martin Kvist-Madsen.

Han lover, at det bliver et lidt andet foredrag end de to førnævnte, fordi de ligner hinanden meget som typer: Både Jesper Buch og Tommy Ahlers var iværksættere og ildsjæle, som havde arbejdet sig op fra bunden, mens Ebbe Sand som bekendt har fået succes i en lidt anden “boldgade”.

”Ebbe har en anden vinkel, fordi han havde succes i sportens verden, og de redskaber han har taget med over derfra gør, at han med sikkerhed også får fremgang i erhvervslivet. Sideløbende med den civile karriere er han endda stadig et navn i sportens verden som assistentlandstræner. Det gør bestemt ikke foredraget mindre interessant”, slutter Martin Kvist-Madsen.

Martin Kvist-Madsen har fået sin barndomsven Ebbe Sand til at holde foredrag i Framehouse. Foto. Maiken Kestner

Læs mere her: https://framehouse.dk/foredrag/

Fuldt Framehouse og festlig stemning til Jesper Buch ”Kick-ass”

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?