Biblioteket anbefaler: Under en blodrød himmel

Et par gange om måneden anbefaler Dragør Bibliotekerne gode bøger til DragørNyheders læsere. Denne uge er det Birte Djørup, der giver sit bud på nyt læsestof.

Romanen er baseret på en sand historie fra 2. verdenskrig, den foregår i det nordlige Italien og i Milano. Hovedpersonen er teenageren Pino, der i en periode hjælper jøder med at flygte over bjergene. Senere bliver han spion for modstandsbevægelsen, da general Leyers, Hitlers højre hånd i Italien, ansætter ham som personlig chauffør.

På nærmeste hold bliver Pino vidne til krigens brutale vanvid. Midt i de historiske begivenheder oplever han også en stormende forelskelse, da han møder Anna, som er stuepige hos Leyers elskerinde.

“Hvis man er til drama, spænding og kærlighed rummer denne roman det hele. God læselyst.”

Titel: Under en blodrød himmel 

Forfatter: Mark Sullivan

 

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?