Vi har modtaget:

Socialdemokratiets kommentar til udspillet til den nye udligningsreform

Vi har modtaget: Den socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen har noteret sig at vi i følge Regeringens udspil til en ny udligningsreform fremover skal udligne yderligere med over 13 mio. kr. årligt, det svare til ca. kr. 1000 pr. borger.

De bredeste skuldre skal bære det tungeste læs, og vi er gerne solidariske med andre, især hvis det bidrager til et mere balanceret velfærdsniveau. Knap så meget hvis det handler om idrætsanlæg, rådighedsbeløb og skattelettelser vest for Storebælt.

Dragørs borgere efterspørger en god service. Det koster. På visse områder ligger vores service over gennemsnittet. Med færre penge til rådighed er der kun to muligheder. Enten at tilpasse serviceniveauet til pengemængden, eller tilvejebringe en større pengemængde. F.eks. ved en skatteforhøjelse eller andre indtægter.

Socialdemokratiet vil fortrinsvis søge at fastholde den gode service. Også selvom den ligger over andre kommuner. Blandt andet ved både at vælge fra og vælge til. Der er nogle ting vi ikke gør, mens andre ting gør vi bedre.

Der er ingen tvivl om at det store økonomiske genopretningsarbejde, der ligger for kommunalbestyrelsen lige nu er blevet meget større. Det deltager Socialdemokratiet fortsat aktivt i. Men vi er blevet bestyrket i vores tro på, at vi må se på både udgifts- og indtægtsside. Socialdemokratiet vil skabe løsninger for fremtidens Dragør.

Den socialdemokratiske gruppe i Dragør
Allan Holst, Nicolaj Bertel Riber og Lisbeth Dam Larsen

 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?