Ugens Bolig: Stemningsfuldt fritidshus i Dragør

Ugens Bolig præsenteres af Paulun Bolig: Er I på udkig efter en skøn oase i Dragør, hvor I kan trække jer tilbage og nyde sommeren? Så skal I vende blikket mod dette stemningsfulde fritidshus, som sikkert er noget for jer. Ejendommen præsenterer sig charmerende med grøn facade og røde detaljer, og indenfor venter jer 57 m2 samt en særdeles dejlig udestue på 12 m2, der ikke tæller med i boligarealet. Som bonus bliver I en del af en hyggelig forening.

Foto: Paulun Bolig

I kan se frem til en naturskøn beliggenhed, hvor det blot en kræver en afslappende gåtur gennem en skov for at komme til en børnevenlig badestrand. Her kan I nemt tilbringe mange lune eftermiddagstimer i sommerhalvåret, hvis I da ikke afprøver kræfter i den nærliggende golfklub. Få hundrede meter fra matriklen kan I stige på en bus mod Store Magleby og Dragør Centrum, og begge steder er der mulighed for at handle ind.

Foto: Paulun Bolig

Fritidshuset er godt placeret på en grund, der er større end gennemsnittet i området. Den velplejede have er lukket, og den prydes blandt andet af to solrige terrasser mod henholdsvis sydvestvendt og nordøst, så I kan følge solens gang.

Foto: Paulun Bolig

Inden døre får I fornøjelsen af et lyst og indbydende opholdsmiljø, der består af et køkken og en stue ud i ét. Her bemærker I straks den behagelige atmosfære takket være kiploftet, de brede vinduespartier og brændeovnen, der bliver et naturligt omdrejningspunkt i vinterhalvåret. Det U-formede køkken præsenterer sig funktionelt, mens stuen snildt kan arrangeres med en spiseafdeling og bløde møbler. Udestuen er bare én af boligen store forcer, og det er ikke svært at forstå, for her er der direkte adgang til haven samt fint med plads til at spille brætspil, læse bøger eller bare slappe af. Endelig har huset et pænt værelse og et badeværelse med rum til vaskefaciliteter.

Foto: Paulun Bolig

Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt allerede i dag Paulun Bolig for at bestille en fremvisning.  Du kan også læse mere om boligen på mæglerens hjemmeside i linket her.