Dragørdreng udtaget til U17-landsholdet

Ganske vist spiller Lucas Boel Hey (årgang 2003) i Lyngby BK, men han har trådt sine barnesko i Dragør Boldklub. Blandt fodboldkendere karakteriseres han som meget alsidig, så han kan spille både i forsvaret, på midtbanen og i angrebet, men i Lyngby bruges han primært på den defensive midtbane, den såkaldte “6-er”.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Lucas Boel Hey repræsenterer Lyngby, men har trådt sine barnesko i Dragør Boldklub. Foto: Privat

Takket være en række fine præstationer for Lyngby i U17-ligaen, hvor han spillede samtlige ligakampe efter sommerferien,  og flot talentarbejde i A27-regi, har den danske U17-landstræner Michael Mex Pedersen netop udtaget Lucas Boel Hey til brutto-truppen i forbindelse med to landskampe mod Frankrig, som spilles senere i denne måned, nærmere bestemt d. 25. og 27. februar i Cannes.

“Nu er han et skridt tættere på drømmen. Vi vidste godt at DBU kiggede på Lucas, men det var alligevel stort, den dag vi fik meddelelse om, at han skulle med til Frankrig. Han har arbejdet stenhårdt og meget fokuseret siden han kom fra A27 til Lyngby for et år siden”, siger den kommende landsholdsspillers far, Kent Boel Jensen, som selv har en fortid som træner i Dragør Boldklub.

Fra moderklubbens side har der længe været slet skjult begejstring og stolthed over, at en dygtig ungdomsspiller gør sig blandt de bedste på sin årgang:

”Ud over at Lucas’ er meget dygtig med bolden, er han store force hans størrelse. Faktisk er han et ordentligt ”jern”, og så vinder han rigtig mange nærkampe.  Hans indstilling kan virkelig bringe ham langt, fordi han er meget dedikeret og seriøs med fodbolden. Det kneb lidt med spilletiden i starten, for alle hans konkurrenter var landsholdsspillere, men det siger meget om hans beslutsomhed, at han både har prøvet at være anfører og i dag også er bødekasseformand på sit hold”, sagde DB’s ungdomsformand Søren Karlsen om Lucas Boel Hey i forbindelse med vores artikelserie om spændende talenter med udgangspunkt i Dragør.

Dragør Boldklubs ungdomsformand Søren Karlsen er glad for, at Lucas Boel Hey er udtaget til U17-landsholdet. Foto: DragørNyheder.dk

Måske er der flere talenter fra Dragør på vej ind på DBU’s ungdomslandshold i fremtiden?

Dragør Boldklub bobler af talent – anden del

Seneste artikler

 

Fik du læst?