Klarsynaften: Udsolgt to gange – nu får du tredje mulighed

To gange besøgte hun Dragør i 2019 og begge gange udsolgt for fulde huse. Nu får du endnu engang chancen for at komme med til klarsynaften på Dragør Badehotel i selskab med International Spirituel Clairvoyant Medie Marianne Larsen, som har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle.

Privatfoto

Og det er bestemt ikke kedeligt når Marianne Larsen træder ind på scenen med sin kraftfulde energi og ikke mindst en portion god humor til at ledsage de ellers alvorlige emner som bliver taget op. Så er du nysgerrig på det spirituelle, har du mistet en af dine kære eller har du bare uafklarede spørgsmål i dit liv, så får du chancen igen til en klarsynaften på Dragør Badehotel.

Klarsyn-arrangementet med Marianne Larsen begynder med praktiske oplysninger og derefter vil Marianne fortælle lidt om sig selv og den åndelige verden, samt clairvoyance og det at have kontakt til sjælene.

Efter introen vil Marianne Larsen med lige dele seriøsitet og humor demonstrere sine evner og skabe kontakt til den åndelige verden hvor afdøde/sjæle kommer igennem med budskaber til pårørende blandt publikum. Inden selve klarsynaftenen har hun lavet sit forarbejde og været i kontakt med sjælene, “for sjælene ved godt hvem der kommer den pågældende dag”, fortæller Marianne Larsen.

Arrangementet foregår onsdag den 19. februar kl. 19.30 på Dragør Badehotel. Billetterne koster 175 kroner og kan købes på Billetto via dette link. (Bemærk at deltagelse kun er for personer over 18 år.)

Nyd også din middag på Dragør Badehotel

Inden arrangementet med Marianne Larsen kan du også nyde en lækker treretters middag på Dragør Badehotel bestående af:

Forret: Marinerede Tigerrejer serveret med sprød salat, peberrodscreme og aioli.
Hovedret: Uruguay Oksefilet serveret med garniture, kartoffelbåde og sauce bernaise.
Dessert: Chokoladefondant med syltede bær og passionsfrugt sorbet.

Pris: kr. 349,- per person.

Bordreservation skal ske direkte til Dragør Badehotel på Tel. 32530500 eller via mail til dragoer@badehotellet.dk

Klik på billedet for at læse mere om Dragør Badehotel
FAKTA OM MARIANNE LARSEN: 

International Spirituel Clairvoyant Medie Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været på Grønland 6 gange indenfor de sidste 3 år både for at arbejde, men også for at udforske det spirituelle.

Hele livet igennem er Marianne Larsen blevet oplært af den åndelige verden. Helt tilbage fra 8 års-alderen, husker hun sin første clairvoyante oplevelse. Dog besluttede hun at tage et skoleophold på Gjertrud Berlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance skole.

NYHED: Clairvoyant – Spirituel Medie Uddannelse

Clairvoyant – Spirituel Medie Uddannelse er en ny og helt unik, nytænkende uddannelse i Danmark. Det er ”leaning by doing”, men selvfølgelige også undervisning i teori. Marianne Larsen har desuden en masse viden fra Grønland som du vil få fornøjelsen af.

Du vil også komme på et ophold med overnatning med forplejning (inkludere ikke drikkevarer) på et slot, et gods eller en kro, selvfølgelig i selskab med ånderne/sjælene på stedet.

Clairvoyant – Spirituel Medie Uddannelsen starter i weekenden den 18-19 april 2020 i Marianne Larsens lokaler i Vestamager Centeret, Ugandavej 111, 2770 Kastrup. Der vil også være undervisning andre steder.

GRATIS informationsmøde torsdag den 26. marts kl. 19.00-20.30

TILMELDING til informationsmøde på e-mail: mariannelarsen33@gmail.com

Du kan følge Marianne på facebook eller se mere på www.faycenter.dk