Uregelmæssig drift på afhentning af affald

Der kan være uregelmæssig drift på afhentning af affald resten af ugen, oplyser Plan og Teknik i Dragør via kommunens hjemmeside.

Foto: ARC PR

Plan og Teknik oplyser endvidere at hvis du ikke får afhentet dit affald til tiden, er du velkommen til at stille en plastsæk ved siden af skraldestativet, til det affald du ikke har plads til. Sækken tages med når indsamlingen genoptages.

Plan og Teknik oplyser ikke årsagen til den uregelmæssige drift, men vil opdatere på situationen så snart der er nyt i sagen.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?