Det skal være hyggeligt at gå til optikeren

Fleksible åbningstider, et bredt udvalg af brillestel, abonnementsordninger og natlinser. Det er nogle af de services, du kommer til at møde i Dragør Optik. Ved at kombinere sin store viden om øjensundhed med sans for den enkeltes behov og en hyggelig stemning, bestræber indehaver Ragnhild Modigh Hansen sig på at give dig en unik kundeoplevelse.

Mange har sikkert allerede bemærket at der arbejdes på højtryk bag facaden til den nye optiker på Kongevejen i Dragør. Indehaver Ragnhild Modigh Hansen glæder sig til at slå dørene og vise den nye flotte forretning frem.”Og der vil være mange gode åbningstilbud” lover hun forventningsfuldt. Foto: DragørNyheder.dk  

Af Pia Melander Guilbert

En mangeårig drøm blev til virkelighed, da optiker Ragnhild Modigh Hansen fik mulighed for at åbne sin egen forretning i Dragør. Ragnhild har en lang erfaring som optiker bag sig, og har også arbejdet for en leverandør af brilleglas.

– Jeg kender begge sider af markedet og kan godt lide kombinationen af det nørdede ved at vide en masse om øjet og øjensundhed, kombineret med kunderelationen, hvor man lytter til den enkeltes behov og kommer med forslag til løsninger, han eller hun vil blive glad for, fortæller Ragnhild, som nøje har udvalgt hvert enkelt brillestel, der kommer til at stå fremme i hendes forretning:

– Det er en af fordelene ved at være selvstændig optiker frem for at være i en kæde. Personligt elsker jeg at følge med i mode og design, men jeg kommer til at have noget for enhver smag – både dyre designerbriller, mere prisvenlige stel og også et stort udvalg af briller til børn, konstaterer hun.

En god oplevelse
Ragnhilds ambition med Dragør Optik er, at det skal være hyggeligt at gå til optikeren:

– Mange er være nervøse ved skulle have undersøgt deres øjne. Det ligger mig meget på sinde at skabe en god oplevelse for alle, og at mine kunder går glade hjem. Jeg serverer gerne en kop kaffe, hvis man lige kommer forbi, og der er også et legehjørne til børnene. Har du ikke mulighed for at komme i åbningstiden, finder vi et tidspunkt, der passer bedre, og får du eller dit barn noget i øjet uden for lægens åbningstid, så kom ned til mig og bliv undersøgt.

“Jeg glæder mig meget til at vise Dragør Optik frem og håber, at så mange som muligt vil komme ned og høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde.” Foto: DragørNyheder.dk

Brilleabonnement og natlinser
Til dig, der holder af at skifte mellem flere brillestel, tilbyder Ragnhild en ordning, hvor du køber det enkelte par briller til indkøbspris og derudover betaler et fast beløb om måneden. Hun har også et stort udvalg af kontaktlinser, blandt andet linser, du sover med og tager ud om dagen.

– De kan bruges helt ned i 6-års alderen og har vist sig at kunne mindske børns nærsynethed, fortæller Ragnhild og understreger, at børn under ti år altid lige skal forbi en øjenlæge, inden de kommer hos optikeren.

Kom og se den flotte forvandling
Privat har Ragnhild, hendes mand og deres to børn boet i Dragør i fem år. De faldt pladask for den lokale stemning, og er meget engagerede i lokalmiljøet, blandt andet gymnastikforeningen, Dragør Boldklub og Dragør Erhverv.

– Jeg glæder mig meget til at vise Dragør Optik frem og håber, at så mange som muligt vil komme ned og høre nærmere om, hvad jeg kan tilbyde, konstaterer Ragnhild smilende, med henvisning til åbningen torsdag 5. marts og åbningsreceptionen dagen efter, fredag 6. marts fra 15 til 19, hvor der blandt andet vil blive serveret små lækre kager fra Fru Munk.

Kig forbi, og hvis du ikke bemærker den flotte forvandling, der er sket med de lokaler, der før husede grønthandleren, bør du måske også lige få lavet en synsprøve.

Følg Dragør Optik på Facebook og Instagram og følg med i nyheder og events.