Hotelkæde vil hjælpe studerende i bolignød

For 8.000 om måneden inklusive forbrug – også ugentlig rengøring og håndklæder, kan studerende fremover leje sig ind på Københavns største lejlighedshotel, Cabinn i Ørestad. Det kræver blot et gyldigt studiekort og en god økonomi.

Foto: Cabinn

Af Pia Melander Guilbert

Mor og far, jeg flytter på hotel! Kender du en studerende, der mangler bolig og har råd til at betale 8000,- om måneden, så er der godt nyt her. Cabinn Apartments i Ørestad har lavet et særligt studietilbud på deres lejligheder. For 8000,- om måneden inklusive el, varme, vand, fladskærms-TV, WI-FI, linned, håndlæder og ugentlig rengøring, kan studerende fremover leje en 15 kvadratmeter hotellejlighed hos Cabinn Village i Ørestad. Normalprisen for denne type lejligheder er normalt over 11.000 om måneden, og betingelsen er, at den studerende kan fremvise gyldigt studiekort, samt at lejekontrakten indgås på månedsbasis. Det skriver websitet STANDBY.dk

Foto: Cabinn

520 hotellejligheder
Årsagen til dette nye studietilbud er, at Cabinn i øjeblikket har flere ledige lejligheder:

– Mange studerende mangler boliger, så der er ingen grund til, at vi har ledige apartments, udtaler  Eda Durnal, der er general manager for komplekset Cabinn Village til STANDBY.dk

Cabinn Village råder over 520 hotellejligheder i fire størrelser, hvoraf studietilbuddet gælder for den mindste type lejlighed, nemlig ”single apartments.” Ud over håndklæder, rengøring og forbrug får de studerende også adgang til Cabinn Villages vaskeri samt de øvrige CabInn faciliteter. Tilbuddet gælder resten af året. Læs mere om Cabinn Village i Ørestad her

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »