Det Italienske Michelineventyr Era Ora lukker

Så er det tid til et nyt kapitel. Få din sidste og bedste Era Ora oplevelse inden d. 1. juni 2020 – det er tid til en ny rejse! Sådan skriver den kendte italienske restaurant Era Ora i dag på sin facebookside. Det italienske Michelin-eventyr i Torvegade på Christianshavn slutter den 1. juni efter 37 år.

Foto: Era Ora

Era Ora åbnede i 1983 i Torvegade 62 med en lille restaurant og et 9 m2 køkken. Som årene gik, blev de verdensberømte for deres italienske kokkekunst og modtog international anerkendelse bl.a. prisen som danmarks bedste restaurant 3 gange, prisen som den bedste  italienske restaurant uden for Italien, og ikke mindst deres Michelinstjerne som den eneste italienske restaurant i Skandinavien. Michelinstjernen gennem 23 år mistede Era Ora dog tilbage i februar ved den årlige Micelin uddeling.

“Intet varer dog for evigt”, skriver parret bag Era Ora, Elvio Milleri og hans hustru Edelvita i deres meddelelse på facebook.

“Vi har altid set Era Ora som en del af et større billede, hvor vi hele tiden udvikler os og opdager nye måder at videregive vores italienske arv til vores gæster. Så nu er tiden kommet til at begynde et nyt kapitel i Era Ora. Et af disse kapitler hedder Era Ora Wine Company”, som parret snart vil løfte sløret for, skriver de.

Siden 1983 har Elvio Milleri og hans hustru Edelvita drevet gourmetrestauranten i Torvegade på Christianshavn. “Nu starter et nyt eventyr”, meddeler de samtidig. Foto: Era Ora

De sidste 3 måneder af Era Ora bliver de bedste

Era Ora holder åbent indtil den 30. maj 2020, og indtil da vil deres kokke og sommelier ære arven fra Era Ora med en særlig menu bestående af et ikonisk udvalg af de bedste Era Ora retter fra de seneste 3 år ledsaget af ekstraordinære signaturvine fra kælderen.

Foto: Era Ora

Har du ikke nået det endnu, eller vil du genopleve Era Oras lækkerier så skal du hurtigt til tasterne hvis du vil sikre dig en plads inden den 20. maj. Du kan ringe på 32540693 eller sende en e-mail til eraora@eraora.dk.

“Vi ses i fremtiden. En presto!”, slutter meddelelsen fra Era Ora.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?