Ugens Bolig: Enestående villa til den pladskrævende familie

Ugens Bolig præsenteres af Paulun Bolig Tårnby/Dragør: På Skriverengen 11 i Dragør kan I netop nu overtage denne store og lækre etplansvilla, som er tegnet af nuværende ejer i 1962. Her er der tale om en enestående ejendom med en god rummelighed på 204 kvadratmeter bolig foruden 39 kvadratmeter hobbyrum, så den pladskrævende familie vil hurtigt finde sig til rette.

Foto: Paulun Bolig

Fra adressen er der ikke langt til Dragørs charmerende, gamle bydel samt den maritime atmosfære omkring lystbådehavnen og havnen, hvor der både er cafémiljø, restauranter, badebro og naturliv. Inden for den nærmeste kilometer kan I gå til størstedelen af hverdagens fornødenheder, hvilket inkluderer Nordstrandskolen, daginstitution, offentlig transport og indkøb, så I kommer ikke til at mangle noget.

Det dobbeltmurede hus gennemgik en større renovering i 2010, hvor alt er lavet på nær badeværelserne, som er af nyere dato. Tilmed er der gulvvarme overalt samt en smart hems til den overskydende opbevaring over det praktiske bryggers. Der er ligeledes anvendelige bonuskvadratmeter i hemsen over det ene værelse samt i hobbyrummet, der tilgodeser forskellige interesser og aktiviteter.

Foto: Paulun Bolig

I kan se frem til i alt fire indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældresoveværelse med eget brusebadeværelse, mens der til de tre øvrige værelser hører endnu et badeværelse med brus.

Foto: Paulun Bolig

Det naturlige samlingspunkt bliver opholdsmiljøet i midten af hjemmet, hvor det flotte Nobilia-køkken ligger i åben forbindelse til alrummet. Her kan I arrangere en spisesektion, mens stuen let rummer komfortable møbler.

Foto: Paulun Bolig

Fra stuen er der direkte udgang til hårdttræsterrassen, og resten af grunden er velanlagt med flisebelægning og græsplæne.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt Paulun Bolig Tårnby/Dragør for at høre nærmere og bestille en fremvisning. Du kan se boligen på mæglerens hjemmeside her