Ponytræk og familiehygge i Naturpark Amager

Søndag stod i friluftens hyggetegn på Amagers Savanne, Naturpark Amager, hvor der blandt andet var ponytræk for små Amagerkanere og masser af hygge for hele familien. Vejret var perfekt til friluftsliv denne søndag og basen var det hyggelige Traktørsted hvor Hestefolden Kanalvej havde parkeret de mange “hestekræfter”.

Foto: AmagerNyt

Har du ikke prøvet det endnu, så har du en fantastisk oplevelse tilgode i Amagers store friluftsrum. Her er der hygge, frisk luft og plads til alle friluftsnydere.

Rækker med forventningsfulde børn – og deres familer – stod klar til at få et ponytræk på en af de mange fine heste fra Hestefolden. Og var det ikke nok med en tur på hesteryggen, så kunne man smide et par medbragte pølser på grillen mens ungerne løb rundt og legede og de voksne fik sig en kop kaffe.

Foto: AmagerNyt

Traktørstedet ligger få hundrede meter fra porten ind til Naturpark Amager, med den fantastiske kontrast mellem by og rå natur og er en oplevelse for hele familien, uanset om man er til hest, cykel eller vandrestøvler – det naturskønne område er hygge for alle og med plads til alle.

Foto: AmagerNyt

Hestefolden som arrangerer Ponytræk ligger på Kalvebodfælled cirka 1 kilometer fra Vestamager Metro. Folden består af 22 hektar græsfold med læskur, hvor der går 14 meget forskellige heste og ponyer.

Foto: AmagerNyt

Hestefolden Kanalvej går i grove træk ud på, at skabe en social base med samværet
med ponyerne som midtpunkt. Folden bliver til daglig drevet af foreningen Hestefoldenkanalvej og i samarbejde med Amager Skovhjælper og frivillige.

Foto: AmagerNyt

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?