Erhvervstræf: “Tårnby Kommune er mulighedernes kommune”

Mandag den 30. marts 2020 byder borgmester Allan S. Andersen for første gang det lokale erhvervsliv velkommen til et erhvervstræf for alle typer af virksomheder, store som små, og på tværs af alle brancher.

“Tårnby Kommune er mulighedernes kommune”, lyder det fra borgmester Allan S. Andersen. Nu byder han velkommen til erhvervstræf på tværs af alle brancher. Foto PR

I efteråret 2019 fik Tårnby Kommune en ny erhvervspolitik, der sætter rammerne for kommunens indsats i arbejdet med det lokale erhvervsliv.  Det er på denne baggrund, at der nu inviteres til erhvervstræf, som afholdes på Den Blå Planet.

“Tårnby Kommune er mulighedernes kommune. Med kommunens nye erhvervspolitik sætter vi fokus på, hvordan vi sammen kan skabe de bedste vilkår for vækst og for virksomheder i Tårnby”, lyder det fra borgmester Allan S. Andersen, der ser frem til at fortælle mere om den nye erhvervspolitik og kommunens tiltag på erhvervsområdet for deltagerne på erhvervstræffet.

Netværk og oplæg

På erhvervstræffet vil de deltagende virksomheder høre nærmere om kommunens erhvervspolitik, når borgmesteren gennemgår visionerne og giver et overblik over kommunens tanker og planer på erhvervsområdet.

Desuden er der mulighed for at høre om fremtidens lufthavn og luftfart. Thomas Woldbye, adm. direktør for Københavns Lufthavne A/S giver deltagerne sit bud på fremtidens lufthavn og luftfart og hvordan det kan påvirke os som samfund og som virksomheder.

Thomas Woldbye adm. direktør for Københavns Lufthavne A/S Foto: PR

Erhvervstræffet sluttes af med en omvisning på Den Blå Planet, og der vil før omvisningen blive givet et nærmere indblik i dyrene og de forunderlige oplevelser, der venter under overfladen.

På erhvervstræffet vil de deltagende virksomheder også kunne finde inspiration til deres egen virksomhedsdrift. Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden fortæller, hvordan de som uvildig sparringspartner kan zoome ind på virksomheders vækstpotentiale, uanset branche og størrelse.

Da erhvervstræffet er det første af sin art, vil det også være et nyt mødested for det lokale erhvervsliv, og der er i programmet tænkt netværksmuligheder ind, så der er mulighed for at tale med de andre fremmødte virksomheder.

Tilmelding:

Erhvervstræffet afholdes på Den Blå Planet den 30. marts 2020 fra kl. 15 til kl. 19

Tilmelding er nødvendig via https://taarnby-kommune.nemtilmeld.dk/4/

Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle principper, der gælder.

Program:

  • 15:00 Borgmester Allan S. Andersen byder velkommen
  • 15:15 Akvariets dyr og forunderlige oplevelser ved Lars Skou Olsen, chef for dyr og anlæg, Den Blå Planet
  • 15:30 Fremtidens lufthavn og luftfart ved Thomas Woldbye, adm. direktør Københavns Lufthavne A/S
  • 16:00 Erhvervspolitik i Tårnby Kommune ved borgmester Allan S. Andersen
  • 16:30 Pause med let forplejning i udstillingsområdet
  • 17:15 Veje til vækst ved seniorkonsulent Susanne Krogh Petesen, Erhvervshus Hovedstaden
  • 17:45 Afrunding
  • 18:00 Rundvisning bag facaden på Den Blå Planet (rundvisningen tager ca. 1 time).

Kilde: Tårnby Kommune

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?