Amagerrevyen: Vi går efter premiere 1. april

Alt var kørt klar til den store lørdagspremiere, da statsministeren onsdag annoncerede, at Danmark lukker ned. Det betød, at også Amagerrevyen blev sat på pause. Nu satser man alt på 1. april.

Foto: PR

Af Pia Melander Guilbert

– Vi er godt klar over, at det er optimistisk med 1. april, indrømmer Jeanett Rytter, som er en af skuespillerne på Amagerrevyen, der skulle have haft premiere lørdag:
– Men vi har 250 solgte billetter, der skal flyttes, og kommer vi længere hen på sæsonen, er vi bange for, at vi kommer til at konkurrere med nogle af de større revyer. Vi er jo stadig nye på markedet, tilføjer hun.

94 pladser
Amagerrevyen holder til i Teater Play på Strandlodsvej, og der er kun 94 pladser i salen, altså lidt færre end de 100, myndighederne nu sætter som loft for, hvor mange man må være samlet.

– Alligevel besluttede vi at udskyde premieren. Vi vil nødigt være dem, der er skyld i, at mange mennesker bliver smittet, og det er jo bare et tal, der symboliserer, at man skal undgå større forsamlinger, bemærker Jeanett Rytter.

Alt sprittes af
Holdet bag Amagerrevyen er nu gået i gang med at kontakte dem, der bestilt billetter. Har man bestilt til lørdag, kan man godt sætte et stort kryds ved 1. april i stedet.

– Er der andre retningslinjer til den tid, retter vi os naturligvis efter dem. Ellers gør vi vores yderste for at opretholde en god hygiejne. Vi stiller håndsprit frem og spritter alt i salen af så tæt på forestillingen som overhovedet muligt, understreger Jeanett Rytter. I april er der nu planlagt 11 forestillinger samt otte i maj. Amagerrevyen har i år titlen ”Latter uden gasser” og handler om klimavenlighed, hvorfor man har genbrugt de samme skuespillere som ved sidste års succesfulde forestilling. Læs meget mere om det på www.amagerrevyen.dk

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?