Corona-virus og Folkemødet

Er du en af de mange, der har set frem til det årlige folkemøde på Bornholm og nu frygter, at det bliver aflyst? Pressechef Pelle Nybirk anbefaler dig at slå koldt vand i blodet, men husk at gemme kvitteringer, hvis du allerede har booket.

Foto: Folkemødet PR

Af Pia Melander Guilbert

Uge 24 er normalt lig med Folkemøde for rigtig mange danskere, og Folkemødets sekretariat har de seneste dage modtaget en del henvendelser med spørgsmål om, hvordan smitterisikoen i forbindelse med Corona-virus kommer til at påvirke mødet.

– Vi følger naturligvis udviklingen tæt og har intensiveret vores i forvejen tætte kontakt med politi og øvrige myndigheder, men indtil videre satser vi på at gennemføre, og der er endnu ikke kommet nogen aflysninger, oplyser pressechef Pelle Nybirk.

Opmærksomme på udfordringer
Pelle Nybirk er dog også ærlig omkring, at det lige så godt kan gå den ene vej som den anden:

– Som statsministeren sagde, udvikler det sig i øjeblikket time for time og minut for minut, så ingen kan rigtig sige noget om, hvordan det kommer til at se ud til den tid. Derfor er det også en god idé, at folk gemmer kvitteringer, hvis de allerede har booket, bemærker han.
På Folkemødets hjemmeside står der i øvrigt, at man er opmærksom på de udfordringer situationen medfører for alle involverede:

”Derfor følger vi udviklingen nøje og vil rettidigt melde ud, hvis forventningen om afholdelsen af Folkemødet ændres.”

Sker der ændringer i vurderingen, vil det blive meldt ud på folkemødets hjemmeside.

 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?