Take away-succes på badehotellet

På Dragør Badehotel var man i fuld gang med at gøre klar til forår- og sommersæsonen, da corona-virus lukkede alt ned. Nu sætter forpagter og køkkenchef Haitham Mosleh og hans team alt ind på at forkæle kunderne med lækker take away, og det er gået over al forventning.

For køkken og hotelchef Haitham Mosleh (tv) var det en drøm, der gik i opfyldelse, da han i januar overtog forpagtningen af Dragør Badehotel, der også er Amagers eneste badehotel. Sammen med sit team glædede Haitham Mosleh sig til at tage hul på forårs- og sommersæsonen, men det har coronavirus desværre vendt op og ned på. Nu satser Haitham, som mange andre, på at lave velsmagende mad men som take-away. Foto: AmagerNyt

Af Pia Melander Guilbert

Mør oksefilet med garniture, bearnaise og pomfritter, eller stegt unghanebryst med garniture, små kartofler og timianglace. Det er nogle af de retter, du i øjeblikket kan få som take away fra Dragør Badehotel. Dertil kommer et vælg af enkle klassikere som frikadeller, hakkebøf og stegt flæsk. Alt er tilberedt fra bunden af de bedste råvarer, og især dagens ret har vist sig at være populær.

Foto: Dragør Badehotel

Udskudte planer
For køkkenchef Haitham Mosleh var det en drøm, der gik i opfyldelse, da han i januar overtog forpagtningen af Dragør Badehotel, der også er Amagers eneste badehotel. Sammen med sit team glædede Haitham Mosleh sig til at tage hul på forårs- og sommersæsonen, og der lå allerede en del arrangementer klar, blandt andet Winemakers dinner med besøg fra vinhuset Langmeil Winery i Australien og en udsøgt fireretters middag. Det er nu udsat på ubestemt tid, ligesom fredagsbar med band og flere andre forårsbebudere, der forhåbentligt kan forvandles til sommerarrangementer på den store solrige terrasse.

AmagerNyt besøgte køkkenchef og forpagter Haitham Mosleh (tv) i starten af marts 2020. Der var alt klart til at skyde forårets og sommerens store arrangementer i gang. Nu satser chefen på at trylle gode råvarer og godt håndværk om til velsmagende take-away retter – noget som kunderne har taget rigtig godt imod. Foto: AmagerNyt.

Alt til frokost- og aftensult
I stedet fokuserer badehotellet nu på take away, der både kan hentes i restauranten efter aftale og bringes ud. Levering koster 50 kroner.

Frokostmenuen kan afhentes eller leveres mellem 12 og 14. Prøv for eksempel husets platte til 136 kroner med to slags sild, hjemmelavet hønsesalat, røget færøsk laks med rygeostecreme og krydderurter, stegt fiskefilet med remoulade samt brød og smør. Aftenmenuen har både faste indslag og dagens ret. Find det hele på Dragør badehotels Facebookside, og bestil på telefon: 32 53 05 00

Dagens ret i uge 14
Mandag: lukket
Tirsdag: Grillet Kylling med cremet sauce og nye kartofler kr. 89,-
Onsdag: Stegt flæsk m/ persillesauce, rødbeder og sennep kr. 89,
Torsdag: Chili con carne salsa / guacamole og hvidløgsbrød kr. 89,-
Fredag: Fish and Chips tartar sauce kr. 89,-
Lørdag: Oksesteg med sæsonens grønt, kartofler og pebersauce kr. 89,-
Søndag: lukket

https://www.facebook.com/DragorBadehotel/videos/924559328000140/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARB3t4niUNlNIygUI509xqsRdXQIAt-cXLElQeV9KkGSmWdj7f3oElLVZhSUDOrv9PtDs9VLtsQPVZC2
 

Seneste artikler

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

 
 

Fik du læst?