Ny dille kommer til Amager: Gå på bamsejagt i byens gader

Efter godt tre ugers lock down er både børn og voksne rastløse landet over. En ny international dille skal aktivere børn og gøre de mange gåture og udflugter lidt sjovere.

Landet over kan du få øje på søgende børnefamilier med tegnede skattekort over lokalområdet. De er sandsynligvis ude på bamsejagt. Den nye trend får både virksomheder og private til at sætte bamser op i vinduerne, i butiksruder, i carporte og på tøjsnore.

I lokale facebookgrupper kan man finde ledetråde om, hvor folk har sat bamser op, eller på hvilke villaveje man kan finde flest.

Bamsejagten er lige nu i gang over hele verden. Fra Australien til Canada bliver der sat bamser i vinduerne, så børnene kan lokkes med på gåtur. Trenden rammer Danmark lige op til påske, hvor mange børnefamilier kommer til at holde påskeferie sammen på en helt anden måde, end de plejer. Nu er der i hvert fald underholdning til børnene, mens forældrene slår mave i forårssolen.

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Sommer på fortet

Dragør Kommune meddeler, at der åbnes for udendørsaktiviteter i Kongelundefortet Outdoorcenter. Det sker tre uger i skolernes sommerferie.   Skolebørnene skal ikke kede sig i

Læs mere »

Go’morgen Amager

Tirsdag 11. maj – solen står op kl. 05.06 og går ned kl. 21.06. Dagen er tiltaget med 08.58 minutter. Nymåne. Vejret: Dagen i dag bliver en

Læs mere »