Kendt tv-vært flytter: “Men jeg er vild med Amager!”

Efter lidt over fem år på Islands Brygge har den kendte tv-vært Sofie Østergaard sat sit fantastiske rækkehus til salg. Sofie håber meget, at hun og familien kan finde et nyt sted på Amager, hvor der plads til at få familien fra Jylland på besøg.

Tv-værten Sofie Østergaard og kæresten, journalist Sebastien Richelsen valgte at sætte deres 3-etagers rækkehus på Islands Brygge til salg. Privatfoto

Det var en svær beslutning, da tv-værten Sofie Østergaard og kæresten, journalist Sebastien Richelsen valgte at sætte deres 3-etagers rækkehus til salg. Tilbage i 2014 gav parret lidt over fem millioner kroner for rækkehuset, der stod færdigbygget samme år og blandt andet har gårdhave og tagterrasse på toppen af bygningen. Sidste år var det med i tv-programmet Kender Du Typen. Nu kan det blive dit for 6.995.000 kroner.

Bryggen har givet venner for livet 

“En familieoase mellem storby, vand og natur,” kalder ejendomsmægler Dennis Aasted Andersen fra EDC Poul Erik Bech det nybyggede område, tv-værtens rækkehus ligger i.

– Vi har været utrolig glade forat bo i huset, men vi er begge fra Jylland og drømmer om mere plads, så vi invitere vores familier til at besøge os i længere tid ad gangen. Derudover har vi webshoppen Groennefaar.dk (bæredygtigt livsstil og legetøj red.), som vi gerne vil have plads til i forbindelse med vores private bolig, fortæller Sofie til AmagerNyt.

Sofie Østergaard har boet på Amager siden 2001. I starten af året overtog hun faklen fra Jacob Riising som tv-vært på DR’s duel-program Versus. Hun har også været fast inventar på Ramasjang, blandet andet i Sommer Summarum og senere Guld i Købstæderne. Derudover har hun været vært på børnenes melodigrandprix flere gange.

Sofie håber, at familien kan blive boende på Amager – gerne så tæt på nuværende naboer og bekendtskaber som muligt.

– Jeg elsker Amager! konstaterer hun og tilføjer, at familien har fået venner for livet i tiden på Islands Brygge:

– Fællesskabet er helt unikt. Derudover ligger vores hus lige ud til den fantastiske havnevig, som vi har brugt året rundt. Vi har fanget krabber, svømmet og leget på promenaden foran vigen, hvor der ikke kører biler. Diversiteten – både i sammensætningen af mennesker og området – er helt fantastisk. Vi har Fælleden, Nokken, Midtbyen og inden for rækkevidde, ogsamtidig er det en lille oase, hvor der er fuldstændigt ro på.

Du kan se Sofie Østergaards rækkehus her  

Seneste artikler

 

Fik du læst?