Stjerner i Natten – stort kulturevent i Tårnby aflyst

Stjerner i Natten har i 11 år været Tårnby Kommunes store kulturaften, hvor kulturinstitutioner og foreninger side om side med Ung Tårnby, klubberne og skolerne har inviterer alle til kultur- og naturoplevelser, leg, konkurrencer og fine musikoplevelser. Men på grund af COVID-19 og forbud mod større forsamlinger er arrangementet aflyst i år.

“Det er med stor beklagelse, at vi aflyser Stjerner i Natten d. 29. maj”, skriver Tårnby Kommune i en meddelelse. Stjerner i Natten er en af Tårnby Kommunes store kulturaftener med flere tusinder deltagere, som har hygget sig med aktiviteter, spist mad i græsset eller på Traktørstedet i Naturcenter Amager.

Stjerner i Natten blev grundlagt tilbage i 2009 på initiativ af Tårnbys undervisnings- og kulturinstitutioner for at skabe en helt ny, samlet kulturbegivenhed for hele familien i Tårnby.

Stjerner i Natten vil blive afholdt igen i maj/june 2021 og du kan holde øje med datoer og program på deres hjemmeside eller facebookside.

Kilde: Tårnby Kommune / Foto credit: Stjerner i Natten / Amager Fotoklub

Seneste artikler

 

Fik du læst?

100 år med gratis tandpleje

Børne- og ungdomstandplejen i København fylder 100 år og ifølge hovedstadens overtandlæge er der sket en kæmpe udvikling indenfor tandplejen siden 1923. Københavns kommune driver

Læs mere »