Kom til genåbning af Amager Bakke

Mandag d. 11. maj genåbner byens bedste og eneste skibakke, også kendt som Copenhill. Foreløbigt er bakken åben for et begrænset antal gæster ad gangen, og for at tage hensyn til de ældre borgere har vandrestien særlige åbningstider til 65+ seniorerne.

Foto: Copenhill PR

Af Pia Melander Guilbert

Det er igen blevet tilladt at dyrke udendørs fritidsaktiviteter, og det betyder blandt andet, at Amager Bakke kan åbne op for forårsbesøg. Der er særlige genåbningstilbud for dig, der vil stå på ski eller snowboard, og du er også velkommen, hvis du mest er til en gå- eller løbetur til tops ad vandrestien. 

Vis hensyn

I en pressemeddelelse i forbindelse med genåbning udtaler direktør Christian Ingels, at alle opfordres til at vise hensyn og blive hjemme, hvis man har symptomer.

”Vi håber, at man vil støtte cafeerne ved at købe drikkevarer eller mad på stedet, da de trænger efter at have været lukket ned så længe, siger han.

Fredag d. 15. og fredag d. 29. maj inviterer Copenhill til Friday Night Freestyle kl. 17-20, et arrangement for skiløbere, snowboarders, nybegyndere og erfarne.

Visualisering: Amager Bakke/Copenhill

Fredagsfreestyle

Til Friday Night Freestyle opsættes  der ekstra obstacles i form af rails, boxes og jumps med alle sværhedsgrader i freestyleparken på den nederste del af skibakken. Fed stemning, god musik, vanvittige tricks og fuld gas ned ad skibakken lover Copenhill, der også byder på afterski med en kold øl eller sodavand i cafeen. 

Læs mere og book din tid på https://www.copenhill.dk/

Seneste artikler

 

Fik du læst?