Op på cyklen – der er Amager Rundt

Efter en periode med aflyste ture pga. corona, inviterer Cyklistforbundet igen til fælles cykelture. 17. maj er der Amager Rundt. Det bliver en tur på 50 kilometer, langs vandet og ad grønne stier.

Hvert år inviterer frivillige i Cyklistforbundets mange afdelinger til cykelture henover forår, sommer og efterår. Nu kan du komme med Amager Rundt. Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard.

Af Pia Melander Guilbert

Henover forår, sommer og efterår inviterer Cyklistforbundets frivillige hvert år på ture ud i det blå. På sidste har turene dog været aflyste, men med med en række forholdsregler kan de nu lade sig gøre igen. D. 17. maj går turen for eksempel Amager rundt, langs vandet og ad grønne stier. Længden på ruten er cirka 50 kilometer.

Genopdagelsen af cyklen

Ifølge Cyklistforbundets direktør, Claus Bondam er mange danskere kommet i fortrinlig cykelform:  

– Mange danskere har genopdaget cyklen i de sidste mange uger, og det er dejligt, at vi nu igen kan invitere til fælles oplevelser på cykel. Der er en stor og stærk tradition i Cyklistforbundet for, at frivillige medlemmer i vores mange afdelinger rundt om i landet inviterer til fælles cykelture. Det er gode, lokale tilbud, der typisk er gratis og åbne for alle interesserede, siger han i en pressemeddelelse. 

Undgå at dele pumpe

Det er dog stadig vigtigt at overholde en række forholdsregler: Hold afstand og del ikke ikke cykelpumpe eller andet udstyr med andre, råder Cyklistforbundet. Der må max cykle ti sammen i en gruppe, og skal man hoste, bør det foregå i albuebøjningen

Amager Rundt:
Start: 17-05-2020 kl. 9:00. Slut: 17-05-2020 kl. 16:00

Turleder: Lars 22 87 18 69 

Turlængde: Ca. 50 km. 

Medbring: Mad og drikkevarer
Turen starter fra Tårnby Rådhus

Pris: Gratis

Læs mere om cykelture i dit område her: https://www.cyklistforbundet.dk/kalender/

Seneste artikler

 

Fik du læst?