Den er go’ nok! Noma smider burger på Michelinkortet

Den verdensberømte tostjernede Michelin-restaurant Noma på Christianshavn, har valgt en lidt anderledes tilgang til genåbningen efter coronanedlukningen. Det gør de med en helt ny udendørs vinbar hvor du også kan sætte tænderne i en ægte tostjernet Michelinburger.

Foto: Noma PR

I restaurantens have med udsigt til søerne, som de deler med Christiania, kan du nu springe de årelange ventelister over og helt casual kigge forbi til et glas vin eller for de sultne prøve en af Nomas to nye burgere – en saftig cheeseburger eller en veggieburger – begge pakket med umami og magi, som restauranten selv beskriver det i deres pressemeddelelse i forbindelse med det nye tiltag.

Når Noma åbner op torsdag den 21. maj kl 13.00 er det også med takeaway fra både vinbaren og burgerkortet.

Foto: Noma PR

Burgere hele sommeren

Nomas plan var oprindeligt, at lave en vinbar, men holdet bag den tostjernede Michelin-restaurant besluttede efterfølgende at krydre vinen med kongen inden for takeaway – burgere. Ifølge Noma forventer de at genåbne det normale Norma om en månedstid, men sideløbende forventer man altså at fortsætte vinbaren og burgerkonceptet, som får tilnavnet Noma 3.0, hele sommeren.

“Vil folk overhovedet tro på os, når vi siger, at der bare er åbent? Vil de være skræmte over at tage herhen? Derfor valgte vi at tage det, der er mest almindeligt, noget, der repræsenterer noget helt andet end det, vi ellers har lavet. Nemlig burgeren”, siger Nomas køkkenchef, René Redzepi, til Politiken.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »