På udflugt i lufthavnen

Flytrafik er der stadig ikke så meget af, men helt stille er der ikke i Københavns Lufthavn, der for tiden inviterer institutioner og skoler fra Tårnby og Dragør på rundvisning. 

Foto: CPH

Af Pia Melander Guilbert

Brandbiler, parkerede fly og store snerydningsmaskiner. Det er nogle af attraktionerne, når Københavns Lufthavn inviterer børn fra institutioner og skoler i Dragør og Tårnby Kommune på besøg.

De første gæster til rundvisningen var børn og pædagoger fra Børnehaven Kastrupgård, og at dømme efter kommentarerne på lufthavnens Facebook-side ”Kære Nabo”, var besøget en stor succes. ”Det var en kæmpe oplevelse” skriver en følger, mens en anden fortæller, at hendes datter var ”vild med det”.

Foto: CPH

Håndsprit til alle

Resten af maj er der booket ture fire gange om dagen, og Københavns lufthavn lover på Facebook-siden, at der bliver taget alle sundhedsmæssige forholdsregler, så der kun er ti personer ad gangen i den bus, børnene bliver kørt i. Den bliver gjort grundigt rent mellem turene, og der er håndsprit til alle.

Foto: CPH

Har I rejsefeber er der også andre måder at blive underholdt på i lufthavnen, mens flyene står stille. Lørdag d. 23. maj er der for eksempel drive-in underholdning med Onkel Reje på parkeringspladsen p19.

Læs mere om drive-in underholdning i lufthavnen herunder:

Seneste artikler

 

Fik du læst?