På udflugt i lufthavnen

Flytrafik er der stadig ikke så meget af, men helt stille er der ikke i Københavns Lufthavn, der for tiden inviterer institutioner og skoler fra Tårnby og Dragør på rundvisning. 

Foto: CPH

Af Pia Melander Guilbert

Brandbiler, parkerede fly og store snerydningsmaskiner. Det er nogle af attraktionerne, når Københavns Lufthavn inviterer børn fra institutioner og skoler i Dragør og Tårnby Kommune på besøg.

De første gæster til rundvisningen var børn og pædagoger fra Børnehaven Kastrupgård, og at dømme efter kommentarerne på lufthavnens Facebook-side ”Kære Nabo”, var besøget en stor succes. ”Det var en kæmpe oplevelse” skriver en følger, mens en anden fortæller, at hendes datter var ”vild med det”.

Foto: CPH

Håndsprit til alle

Resten af maj er der booket ture fire gange om dagen, og Københavns lufthavn lover på Facebook-siden, at der bliver taget alle sundhedsmæssige forholdsregler, så der kun er ti personer ad gangen i den bus, børnene bliver kørt i. Den bliver gjort grundigt rent mellem turene, og der er håndsprit til alle.

Foto: CPH

Har I rejsefeber er der også andre måder at blive underholdt på i lufthavnen, mens flyene står stille. Lørdag d. 23. maj er der for eksempel drive-in underholdning med Onkel Reje på parkeringspladsen p19.

Læs mere om drive-in underholdning i lufthavnen herunder:

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Workshop om det gode liv

Nuværende beboere på Enggården, medarbejdere, pårørende og politikere var 17. januar inviteret til workshoppen hjemlighed, aktiviteter og samarbejde på Enggården På workshoppen på omsorgscentret Enggården

Læs mere »