Hyldest til ungdommen fra Københavns Lufthavn

Hyldest til ungdommen fra Københavns Lufthavn

Scarlet Pleasure, Topgunn og Clara er blandt navnene, når DR lørdag aften hylder ungdommen med en ”Tættere end vi tror – coronakoncert,” optaget i lufthavnen. Med koncerten ønsker DR at give de unge et skulderklap i en svær tid.

Foto: DR

Af Pia Melander Guilbert 

”Min gamle ven føler du dig også lidt ensom.
Jeg lover dig, det ska´nok bli´ godt igen. 
Jeg ved jeg ikk´må se dig lige nu. 
Men jeg kan høre dit kor.
Selvom vi er langt fra hinanden
er vi tættere end vi tror.”

Sangen ”Tættere end vi tror” har de seneste måneder toppet de danske hitlister. Den blev til i radioprogrammet ”Pelle Peter på P3,” hvor værten Pelle Peter Jencel skabte nummeret sammen med en række danskere kunstnere, blandt andet Lukas Graham, Clara og Mads Langer. 

Et anderledes forår

Det har nu inspireret DR til en hel koncert, optaget i lufthavnen og med kunstnere fra forskellige dele af den danske musikscene, som lørdag aften vil hylde ungdommen.

– Vi vil gerne anerkende de unges indsats og den tid, de går igennem. For dem ser tingene dette forår meget anerledes ud, end de havde håbet på og glædet sig til for bare et par måneder siden, udtaler Erik Struve Hansen, der er redaktionschef i DR Ung TV i en pressemeddelelse.

MØ og Mette Frederiksen

Værten på showet bliver P3-værten Pelle Peter Jencel, og ud over de mange kunstnere fra forskellige dele af det danske musiklandskab lægger også statsminister Mette Frederiksen og den verdenskendte danske sanger MØ vejen forbi.

– Vi er glade for, at musikerne er med til at give de unge et velfortjent skulderklap. PÅ samme tid kommer vi også til at fremhæve nogle af de danske kunstnere, som har fået et noget amputeret forår, og som har fået revet en masse koncerter ud af kalenderen,” siger Erik Struve Hansen.

De medvirkende kunstnere er:

  • Scarlet Pleasure
  • Mekdes
  • Topgunn
  • Pind & Benjamin Hav
  • Clara
  • Joyce
  • ArtigeArdit
  • Spektors      

Koncerten vises lørdag d. 23. maj kl 21 på DR1.

Seneste artikler

 

Fik du læst?