Popstjernen med Tårnby-rødder er blevet voksen med ny single

Christophers nye single Leap of Faith handler om at turde tage det næste skridt ud i voksenlivet.

Foto: YouTube

Danmarks ukronede popprins voksede op i Tårnby på Amager som Christopher Lund Nissen med en helt almindelig hverdag på Korsvejens Skole, fodbold med vennerne og en drøm om at lave musik, som kun blev stærkere efterhånden, som han skrev flere sange og fik sin første guitar som 12-årig.

Han var kun 17 år, da han underskrev sin første kontrakt med pladeselskabet EMI, og da han havde fået sin studenterhue fra Niels Brock, kastede han sig over sangkarrieren.

I dag er hans liv alt andet end det, vi kender som almindeligt. Den 28-årige popstjerne har fire albums bag sig, bor i en lejlighed, de fleste af os kun kan drømme om, og er gift med model og tv-vært Cecilie ‘Cillemouse’ Haugaard.

Voksenlivet sniger sig så småt ind på Christopher, der begyndte at mærke ansvaret, da han sidste år blev gift, fortæller han til DR. Sangen Leap of Faith skrev han lige inden sit bryllup.

Den nye single handler om at være modig, turde følge sine drømme og tage det næste skridt.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Tivoli er åben…

FORÅR: Iklædt påskegult åbnede Tivoli i dag portene til dette års sommersæson, der varer til 22. september. Forlystelseshaven lægger ud med at markere Påske i

Læs mere »