SAS genåbner og fordobler antallet af flyvninger i juni

Efterhånden som flere og flere lande åbner igen, øges efterspørgslen efter flyvninger. Dette giver SAS mulighed for at starte trafik på flere destinationer fra juni. Fra København genoptager SAS bl.a. flyvninger til Amsterdam, New York og Chicago.

Foto: PR

Når SAS genoptager flyvninger og opgraderer den aktuelle produktion i Danmark, Sverige og Norge, betyder det, at SAS fordobler sin kapacitet i juni fra 15 til 30 fly i produktion. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I Sverige tilføjer SAS fire destinationer fra Arlanda: Malmø, Kalmar, Ängelholm og Skellefteå. Samtidig genoptager SAS flyvninger fra Stockholm til Helsinki og Turku.

I Norge, hvor SAS allerede betjener alle 17 indenlandske destinationer, vil det nu også være muligt at flyve fra Bergen og Stavanger til København og fra Stavanger til Aberdeen.

Ud over de destinationer og ruter, der nu tilføjes til trafikprogrammet, planlægger SAS at tilbyde flere flyvninger og destinationer, da forskellige lande letter begrænsninger og efterspørgsel efter rejsestigninger i Skandinavien og resten af ​​verden.

Opdateringer i trafikprogrammet juni 2020

Fra 1. juni

ARN-SFT Stockholm – Skellefteå

Fra 2. juni

CPH-AAR København – Aarhus

Fra 8. juni

CPH-AMS København – Amsterdam

CPH-BGO København – Bergen

CPH-SVG København – Stavanger

SVG-ABZ Stavanger – Aberdeen

ARN-HEL Stockholm – Helsingfors

ARN-TKU Stockholm – Turku

ARN-MMX Stockholm – Malmö

ARN-KLR Stockholm – Kalmar

Fra 10. juni

CPH-EWR København – New York

CPH-ORD København – Chicago

Fra 15. juni

ARN–AGH Stockholm – Ängelholm

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

Lokal farvehandel på museum

En ny fotoudstilling sætter fokus på helt særlige butikker. Dragør Nyt har talt med en af skaberne, der forklarer, hvorfor en helt speciel Dragør-butik er med.

 
 

Fik du læst?

DMI advarer om risiko for skybrud. Arkivfoto: TorbenStender.

Risiko for skybrud i hovedstadsområdet

DMI har udsendt en varsel om lokale skybrud i hovedstadsområdet fra fredag den 12. juli kl. 20.00 til lørdag den 13. juli kl. 20.00. HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, advarer om potentielle oversvømmelser og opfordrer til ekstra forsigtighed. Ifølge DMI’s prognoser kan kraftige regnskyl medføre alvorlige oversvømmelser, som især kan ramme veje.

Læs mere »